Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogy tudassuk az esküvő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Erika.Regina kérdése:

Hogy tudassuk az esküvő időpontját a családdal?

Figyelt kérdés
Azért érdekelne a véleményetek, mert a vőlegényemmel már elkezdtük tervezni az esküvőt, de senkinek nem szóltunk róla, hogy már tervezzük (nem szeretnénk anyagi vagy hasonló támogatást a családtól). Persze az eljegyzésről tudnak, de arról nem, hogy már meg is van az esküvő dátuma. Szeretném kicsit ünnepélyesebben bejelenteni az esküvő dátumát, de nincs ötletem, hogy hogyan is kéne. Ha tudtok kérlek segítsetek.

2014. dec. 12. 21:44
 1/9 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem egy szép meghívóval, kosztümben, öltönyben megjelentek és átadjátok nekik! Sok boldogságot! :)
2014. dec. 12. 21:55
 2/9 anonim ***** válasza:
Szűk családnak: tedd borítékba és akaszd a fára.
2014. dec. 12. 21:56
 3/9 anonim ***** válasza:
82%
Hát, úgyis jön a karácsony, együtt lesz a család gondolom. Tegyétek az ajándék mellé kis borítékban a külön nekik szóló meghívót.
2014. dec. 12. 22:05
 4/9 anonim ***** válasza:
40%

meghívót nem igazán tud csinálni, míg nincs meg a pontos helyszín és időpont.

Karikor úgyis lesz nagy családlátogatás, valószínű magától is előkerül a kérdés, ha nem, akkor ti is felhozhatjátok, hogy pl. augusztusra tervezitek :)

2014. dec. 13. 00:02
 5/9 anonim ***** válasza:
82%
Szia,mi ugyan ebben a cipőben vagyunk. Úgy döntöttünk,hogy Karácsonykor jelentjük be a szűkebb családnak,mert 24.-én úgyis megyünk ebédre ill. vacsorára mind 2 családhoz. Így a szülők,testvérek és nagyszülők akkor tudják meg. Gondoltuk,hogy csináltatunk addigra pár db meghívót,de nálunk még a helyszín nem teljesen biztos,így kerestünk egy frappáns kis versikét,amivel az ajándékozás előtt majd bejelentjük az esküvőt :) Sok boldogságot!
2014. dec. 13. 08:24
 6/9 anonim ***** válasza:

Ha saját karácsonyfátok lesz, könnyebb, de ha 'családi', az sem baj:

Vágjatok ki papírból egy számsort az esküvő dátumával, és akasszátok fel sorban a fára a többi dísz mellé :) Szerintem ez aranyos, egyértelmű és nincs mit túlragozni: "Ekkor lesz az esküvőnk, tessék megjegyezni ezt a dátumot!" (ha később mégsem szeretnétek ezt a papírdíszt bámulni a fán, később vegyétek le)

Ilyesmit, csak nem fából - de akár abból is :)

[link]

2014. dec. 13. 08:53
 7/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, mindegyik nagyon jó ötlet.

Sajnos nálunk ezek nem lehetségesek, mert a párommal külföldön élünk az ő testvérének a családjával. Az én családom és az összes barátunk pedig Magyarországon. A másik probléma pedig, hogy nem tudunk karácsonykor hazamenni.

2014. dec. 13. 14:04
 8/9 anonim ***** válasza:

Biztos írtok a családtagoknak újévre valami képeslapot, levelet, abba írjátok bele, hogy:

Boldog új évet, egyébként meg várunk titeket x-én az esküvőnkre.

2014. dec. 15. 09:23
 9/9 anonim ***** válasza:
Minél hamarabb érdemes értesíteni őket. Nem csak azért hogy készülni tudjanak rá, hanem mert sokan januárban döntik el hogy hova és mikor utaznak el. Ha többen szabadságot vesznek ki és utazást foglalnak le, lehet hogy visszamondják az esküvői meghívást.
2014. dec. 23. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!