Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudassuk az esküvő időpontját a családdal?
meghívót nem igazán tud csinálni, míg nincs meg a pontos helyszín és időpont.
Karikor úgyis lesz nagy családlátogatás, valószínű magától is előkerül a kérdés, ha nem, akkor ti is felhozhatjátok, hogy pl. augusztusra tervezitek :)
Ha saját karácsonyfátok lesz, könnyebb, de ha 'családi', az sem baj:
Vágjatok ki papírból egy számsort az esküvő dátumával, és akasszátok fel sorban a fára a többi dísz mellé :) Szerintem ez aranyos, egyértelmű és nincs mit túlragozni: "Ekkor lesz az esküvőnk, tessék megjegyezni ezt a dátumot!" (ha később mégsem szeretnétek ezt a papírdíszt bámulni a fán, később vegyétek le)
Ilyesmit, csak nem fából - de akár abból is :)
Köszönöm a válaszokat, mindegyik nagyon jó ötlet.
Sajnos nálunk ezek nem lehetségesek, mert a párommal külföldön élünk az ő testvérének a családjával. Az én családom és az összes barátunk pedig Magyarországon. A másik probléma pedig, hogy nem tudunk karácsonykor hazamenni.
Biztos írtok a családtagoknak újévre valami képeslapot, levelet, abba írjátok bele, hogy:
Boldog új évet, egyébként meg várunk titeket x-én az esküvőnkre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!