Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogyan igazítsam az esküvő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan igazítsam az esküvő időpontját a havimhoz, ha rendszertelenül jön meg?

Figyelt kérdés
Nem szeretném, hogy életünk első együtt töltött éjszakáján csak gubbasszunk azért, mert nem tudhattuk előre négy hónapra, hogy épp mikor óhajt megjönni a havim :D Volt már hasonló problémád? Hogy sült el, hogy oldottad meg?

2015. dec. 10. 10:17
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
84%
nőgyógyásztól kérdezd meg, hogy miért rendszertelen
2015. dec. 10. 10:18
 2/33 A kérdező kommentje:
Azt mondta, az elő öt évben ez normális, nem kell aggódnom.
2015. dec. 10. 10:21
 3/33 anonim ***** válasza:
100%
Fogamzasgátlót még nem szedsz gondolom?
2015. dec. 10. 10:23
 4/33 anonim ***** válasza:
56%
első öt év? hány éves vagy?
2015. dec. 10. 10:26
 5/33 A kérdező kommentje:
Nem, nem szedek. Amúgy nem vagyok kiskorú, nyugalom :D Csak később jött meg, mint szokott másoknak, de doki szerint még időben, nem túl későn, azt is normálisnak tartja.
2015. dec. 10. 10:32
 6/33 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 11 éves koromban jött meg, és 10 év alatt sem állt be, akkor kezdtem fogamzásgátlót szedni végül, így kiszámítható, és nem olyan problémás, mint anno (kb. 20 éves lehettem, amikor egyszer majdnem egy hónapig tartott a vérzés, akkor tablettával állították le). Én a helyedben beszélnék a dokiddal, hogy mit javasolna, azért az is kellemetlen, ha akkor jön meg és nem vagy felkészülve és összevérezed a szép ruhát. :-)
2015. dec. 10. 10:35
 7/33 anonim ***** válasza:
100%
amúgy nekem is sokáig rendszertelen volt és csak a tabi segített :D hosszútávú kapcsolatban amúgy is megéri szerintem
2015. dec. 10. 10:44
 8/33 anonim ***** válasza:
100%
Mi kitűztünk egy dátumot, utána most néztem elvielg nem lesz emg akkor, ha nem történik gubanc, mindig 30 napra jön meg. Elvileg 14-16 közt szokott megjönni és 21-én lesz az esküvőnk (2-3 nap alatt lerendezem)
2015. dec. 10. 10:47
 9/33 A kérdező kommentje:
Ahumm. Nekünk is 21-én lesz. Egy hónapja 16-án jött meg, két hónapja 12-én, három hónapja 10-én, és mind így, pár napot, sokszor egy hetet is késik, néha meg fordítva, egy hetet siet. Két napot tart, ritkán hármat, de nem szeretném, hogy az pont az esküvőre essen :D Tablettával szabályozható? Májusig?
2015. dec. 10. 11:03
 10/33 anonim ***** válasza:
100%

A tabletta nem szabályozza hanem a konkrét menstruációt megszünteti és megvonásos vérzés van helyette amivel viszont lehet számolni, mert a tabletta szedése elég pontos. Tehát 21 tabletta 7 nap szünet, tehát egy ciklus mindig 28 napos. (persze az elején itt is lehetnek 1-2 nap csúszások, de azért az elég pontosnak mondható, hogy tudod, hogy minden 4. héten megjön)

Hogy ne legyen már véletlen pecsételő vérzés vagy ilyesmi, az kb 2 hónap, tehát ha májusban lesz az esküvőd, akkor ha február környékén elkezded szedni is teljesen jó, de ha később jött meg neked, mint általában normális, akkor beszéld meg a nőgyógyásszal, hogy egyáltalán neked szabad-e szedni. Ha igen, akkor ha most elkezdi a kivizsgálást, vérvétel, endokrinológus, stb, akkor februárra legkésőbb kezedben lehet az első doboz és akkor időben vagy. Ha még sose szedtél, akkor felléphetnek elég borzasztó tünetek (egyáltalán nem biztos, hanem csak lehet!), pl folyamatos rosszullét, migrénes fejfájás, stb. Szóval ha ebben gondolkodsz még most indulás a nőgyógyászhoz konzultálni.

2015. dec. 10. 11:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!