Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogyan igazítsam az esküvő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan igazítsam az esküvő időpontját a havimhoz, ha rendszertelenül jön meg?

Figyelt kérdés
Nem szeretném, hogy életünk első együtt töltött éjszakáján csak gubbasszunk azért, mert nem tudhattuk előre négy hónapra, hogy épp mikor óhajt megjönni a havim :D Volt már hasonló problémád? Hogy sült el, hogy oldottad meg?

2015. dec. 10. 10:17
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:

Hát hogy esnék teherbe, ha az első éjszakánk a nászéjszakánk lesz? :D

Ha nem így lenne, nem lenne gond, hogy pont akkor lesz havim vagy nem. Mivel első lesz, nem szeretném, ha nem tölthetnénk együtt havi miatt.

2015. dec. 10. 12:49
 22/33 anonim ***** válasza:
0%

huh...

szted az első nem lehetsz terhes?

tényleg hány éves vagy? 12?

2015. dec. 10. 12:54
 23/33 A kérdező kommentje:
Azt mondtad, essek teherbe, gondolom, azért, mert így tuti nem lesz a nászéjszakámon havim. De ha még szűz vagyok, és a nászéjszakán leszünk együtt először, akkor gyakorlatilag lehetetlen teherbe esnem addig, nem igaz? Akkor ki hány éves?
2015. dec. 10. 13:07
 24/33 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is össze vissza jön meg, a mai napig. Pedig már 18 éve menstruálok. A doki azt mondtam emiatt felesleges hormonokkal tömni magam, ha amúgy nem akarom és nem zavar ez annyira. Szóval nem szedek sem fogamzásgátlót, sem semmit. Én sem tudtam meg lesz-e éppen az esküvőmön vagy sem...csak reménykedtem. :D Hála égnek eszében sem volt megjönni épp akkor, úgyhogy minden szuper volt! 30/nő
2015. dec. 10. 13:31
 25/33 anonim ***** válasza:
100%

16-17,

Nem is arra gondoltam, hogy az lenne felelőtlen, aki ezt javasolja, hanem magamból indultam ki: nálam pl az sztk-s doki simán elintézte ennyivel, hogy rendszertelen, sebaj, majd a gyógyszer megoldja. És persze, az általános kivizsgálásra ő is elküldött, mert az alap, de nálam pl abból nem látszott semmi rendellenes. Mégis, ahogy írtam, a sztori vége az, hogy egyelőre nem lehet, mert a jóval alaposabb magándoki olyat látott, amit a bevett rutinvizsgálat nem...

Szóval elnézést, nem degradálni akartam senkit, hogy felelőtlenség lenne a bogyó, csak hogy nem minden orvos cuppan rá a témára, hogy már pedig csakazértis derítsük ki, hogy mitől rendszertelen. Mivel a kérdező mondta, hogy az orvosa is elintézte a dolgot annyival, hogy korából adódóan normális, így ezért emeltem ki, hogy előtte mindenképpen menjen utána, ne fogadja el a kézenfekvőt ilyen esetben. :)

2015. dec. 10. 14:05
 26/33 A kérdező kommentje:
Értem :D
2015. dec. 10. 14:16
 27/33 anonim ***** válasza:
100%

Sehogy nem tudod hozzáigazítani előre. Még az sem tudja hozzáigazítani, akinek rendszeres, mert előfordulhat olyan hónap amikor valamiért mégis később /korábban jön meg, és akkor borul a terv.

válasszatok egy nektek tetsző napot. Az előtte levő ciklusban keresd fel a nőgyógyászodat, mond el mi a problémád. Ő tud adni olyan gyógyszert amitől korábban /később megjön.

2015. dec. 10. 15:40
 28/33 anonim ***** válasza:
39%

Azért tegyük már tisztába a rendszeres és rendszertelen menstruáció fogalmát. Rendszeresnek mondható, ha a ciklusok 28-35 nap közöttiek. Ha ennél több vagy kevesebb, akkor rendszertelen. De a ciklusok napszáma közötti 7-8 nap ingadozás teljesen normális. Igen, vannak ritka szerencsések, akiknek az anyatermészet atomóra biztos menstruációt adott, de a nagy átlag annyit tud, hogy minden hónapban megjön és maximum 5-7 napig tart. Ez teljesen normális és rendszeres menstruáció orvosilag is! (nem orvosnak tanultam, de volt élettanunk és ott tanultuk, csak sok nőgyógyász elfelejti ezt)

Egyébként kérdező a hozzászólásaidból esett le, hogy az első együtt töltött éjszakát te szó szerint érted. Hát.. sok sikert. Remélem neked nem olyan lesz az első, mint nekem, mert akkor egy életre elmegy a kedved tőle. Nekem is csak azért nem ment el, mert arra fogtam, hogy fiatalok voltunk (18 és 19 évesek) és ügyetlenek, és hogy ennyire rossz csak nem lehet. Plusz ha elfogadsz egy tanácsot ha lagzitok lesz, akkor halasszátok egy nappal a nászéjszakát, mert hajnali 4-5-kor hullafáradtan minden lesz abból az estéből csak jó nem. Szóval ne a menszesz legyen a legnagyobb aggódási pontod.

2015. dec. 10. 15:55
 29/33 A kérdező kommentje:
Azt hittem, ez nyilvánvaló már a kérdésből... Másnak leesett.
2015. dec. 11. 09:06
 30/33 anonim ***** válasza:
Mea culpa, felületesen olvastam. Azt hittem házasként az első éjszakára gondolsz és nem életed első éjszakájára.
2015. dec. 11. 09:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!