Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sansa LannisterStark kérdése:
Esküvő és lagzi helyszínek?
Figyelt kérdés
Pest megyében: Monor-Bp-Gyömrő vonalában szeretnénk esküdni. De nem templomban, hanem szabad ég alatt, tehát légyszi olyan helyeket írjatok, ahol egyszerre meg lehet tartani az egyházi esküvőt és a lagzit is. A Forster vadászkastélyt néztük, nagyon tetszik, de az nagyon drága. Tudtok hasonlót ami olcsóbb de azért színvonalas?2015. dec. 7. 13:33
2/14 A kérdező kommentje:
Az egy retek... És most még szépen fejeztem ki magam. De azért köszi :)
2015. dec. 7. 14:50
3/14 anonim válasza:
5/14 A kérdező kommentje:
Mivel a Forster tetszett legjobban, hozzá viszonyítom az árakat.
Terembérlet: 100.000 ft, ebben benne van egy franciaágyas szoba és az esküvő helyszín + technikai kiviteletés
Kaja: 6500/fő
Ital korlátlan: 4500/fő
Nem olyan drága ez sem, csak azért körbenézünk, hátha van olcsóbb.
2015. dec. 8. 07:53
6/14 A kérdező kommentje:
A lakodalmasházat néztem, köszi. Egyházi esküvőt is lehet, csak menü árak nincsenek kiírva. Majd megérdeklődjük, köszi a tippet.
2015. dec. 8. 07:59
8/14 anonim válasza:
Ennyiért ez NAGYON jó ár, nekünk megyeszékhelyen (Budapesttől távol) került ugyanennyibe. Budapesten 15-20eHUF/Fő az átlag, extrább helyen még a duplája sem meglepő!
9/14 A kérdező kommentje:
Akkor azt mondod máshol se lesz olcsóbb? Titokban remén kedem benne mert beleszerettem ebbe a helybe, csak a szülők miatt keresünk más helyeket is mert ők is beszállnak pénzzel. Mondjuk a nagyját szerintem mi fizetjük, de majd kiderül.
2015. dec. 9. 11:11
10/14 anonim válasza:
Olcsóbbat mindig találsz, kérdés, hogy mit kapsz érte cserébe. Ez ugyanaz mint amikor a reális ár harmadáért keresnek fotóst.Van, kérdés, hogy elég-e az amit nyújt, kérdés, hogy nem baj-e ha nem ad számlát (tehát nem számonkérhető), nem baj-e ha nincs vagy nincs megfelelő redundáns felszerelése és ez az összes létező szolgáltatásra igaz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!