Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvő és lagzi helyszínek?
Igazad van, pont emiatt érzem azt hogy ennél jobbat nem találok. Lehet másképp gondolom mint a legtöbb menyasszony, de nekem nem kell aranygyűrű, se drága ruha, se élőzene stb. Csak szeretnék egy helyet ahol úgy érzem, valóra vált az álmom, illetve ahol rendes kiszolgálás van (mert am vendéglátós vagyok, nem akarok a nagy napon is ezzel foglalkozni).
Nagyon köszi a segítséget. Azért írjatok még, hátha.
A Forstner rohadt drága azt én is néztem :D Mikor elolvastam a díjjait hát kb a szívem tört össze. Aztán megtaláltuk a saját mesebeli helyszínünk.
Inárcs-Viktória Fogadó
A "gazdasszony" pedig tündér!!!!
A Viktóriában van szállás.
Nekünk ez fontos szempont volt, mert nekünk lesznek külföldi vendégeink, lesznek az ország különböző pontjairól is. Itt egy helyen le lehet rendezni a szertartásokat (mert az egyházi esketést is ki lehet vitelezni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!