Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvő és lagzi helyszínek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sansa LannisterStark kérdése:

Esküvő és lagzi helyszínek?

Figyelt kérdés
Pest megyében: Monor-Bp-Gyömrő vonalában szeretnénk esküdni. De nem templomban, hanem szabad ég alatt, tehát légyszi olyan helyeket írjatok, ahol egyszerre meg lehet tartani az egyházi esküvőt és a lagzit is. A Forster vadászkastélyt néztük, nagyon tetszik, de az nagyon drága. Tudtok hasonlót ami olcsóbb de azért színvonalas?

2015. dec. 7. 13:33
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Igazad van, pont emiatt érzem azt hogy ennél jobbat nem találok. Lehet másképp gondolom mint a legtöbb menyasszony, de nekem nem kell aranygyűrű, se drága ruha, se élőzene stb. Csak szeretnék egy helyet ahol úgy érzem, valóra vált az álmom, illetve ahol rendes kiszolgálás van (mert am vendéglátós vagyok, nem akarok a nagy napon is ezzel foglalkozni).

Nagyon köszi a segítséget. Azért írjatok még, hátha.

2015. dec. 10. 12:41
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

A Forstner rohadt drága azt én is néztem :D Mikor elolvastam a díjjait hát kb a szívem tört össze. Aztán megtaláltuk a saját mesebeli helyszínünk.

Inárcs-Viktória Fogadó

[link]

A "gazdasszony" pedig tündér!!!!

2015. dec. 31. 14:05
 13/14 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy már beszéltem erről az ősökkel és mindenki ki van akadva hogy dehát akkor utazni kell meg nem ihat aki vezet. Namost a családunk 4 különböző városban lakik. Hogy oldjam meg hogy mindenkinek jó legyen?
2015. dec. 31. 15:35
 14/14 anonim ***** válasza:

A Viktóriában van szállás.

Nekünk ez fontos szempont volt, mert nekünk lesznek külföldi vendégeink, lesznek az ország különböző pontjairól is. Itt egy helyen le lehet rendezni a szertartásokat (mert az egyházi esketést is ki lehet vitelezni).

2016. jan. 4. 17:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!