Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogyan igazítsam az esküvő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan igazítsam az esküvő időpontját a havimhoz, ha rendszertelenül jön meg?

Figyelt kérdés
Nem szeretném, hogy életünk első együtt töltött éjszakáján csak gubbasszunk azért, mert nem tudhattuk előre négy hónapra, hogy épp mikor óhajt megjönni a havim :D Volt már hasonló problémád? Hogy sült el, hogy oldottad meg?

2015. dec. 10. 10:17
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:
Értem. Köszönöm! :)
2015. dec. 10. 11:16
 12/33 anonim ***** válasza:
53%
Nekünk is május 21-én lesz :) Jaj gratulálok kedves kérdező :) Ti hol tartjátok??? (én írtam, hogy 14-16 közt szokott megjönni)
2015. dec. 10. 11:27
 13/33 anonim ***** válasza:

Lehetnek tünetek, ez tény, de sokféle van, szóval ha alapos a doki, kevés problémád lehet, nekem konkrétan semmilyen kellemetlen mellékhatás nem jelentkezett, amivel riogatnak, de nekem eleve nagyon problémás volt, rajtam inkább segített, de mint írtam, az én esetem speciális (akár több hetes vérzés, volt, hogy 2 hétre jött meg, volt, hogy másfél hónapra, és sokat görcsöltem, ezek a tablettával megszűntek), a nők többségének nincs ilyen gondja. Még ha nem is akarod állandóan szedni, időszakosan is megoldható, és akkor nincs para az esküvő napján. :-)

Azért ismerek olyat, akinek szintén rendszertelen, de ő kockáztatott. Tudtommal nem volt akkora gond, ami elronthatta volna a nagy napot, de akár lehetett is volna, én nem mernék kockáztatni.

2015. dec. 10. 11:27
 14/33 A kérdező kommentje:

A görcsöket leszámítva ismerős a helyzet, a legelején nekem is voltak kéthetes vérzéseim, majd kéthónapos kihagyásaim, de már nincsenek. Csak ez az egyhetes-párnapos csúszás előre-hátra.

Amúgy Erdély szívében, Marosvásárhelyen tartjuk, a múzeumhoz tartozó egyik reneszénszkori épületben :D

2015. dec. 10. 11:36
 15/33 anonim ***** válasza:
100%

Azért előtte egy alapos kivizsgálásra menj el, mielőtt random felírnak neked gyógyszert.

Amit előttem mondtak (hogy beáll a vérzés tőle), ez igaz, de ez olyan, mintha a szőnyeg alá söpörnéd a szemetet. Nem túlzok, a hasonlat a nődokimtól származik. :)

Nekem sem rendszeres, általában két havonta jön meg, de sosem egy időben, mindig egy hét csúszással bármelyik irányban, tehát kb. kiszámíthatatlan. Bár én is úgy indultam neki, hogy gyógyszer és jó lesz, de nálam pl. kiderült, hogy pajzsmirigy miatt egyelőre biztosan nem lehet felírni (tök véletlen derült ki, sima vérképen fel se tűnt volna, hogy valami nem okés), legalább fél évig nem, amíg a mindenféle egyéb kivizsgálások tartanak, és utána is csak _talán_, ha az endokrinológus is javasolja.

Szóval, még ha még a normális időben is vagy "hivatalosan", hogy még nem állt be, akkor is menj utána a kivizsgálásnak, kérjetek részletes vérképet kezdetnek, illetve hormonvizsgálatot, mert nem biztos, hogy annyi megoldja a problémád, hogy írjunk fel egy bogyót és puff rendbe jön.

Sok boldogságot! :)

2015. dec. 10. 11:58
 16/33 anonim ***** válasza:
100%

Én sem azt írtam, hogy random írjanak fel valamit, nyilván kell a kivizsgálás (amelyik doki ezt nem végzi el, az nekem gyanús...).

Pár nap csúszás még éppen nem olyan vészes, de ha nagyon biztosra akarsz menni, a tabletta segíthet. Jó esetben egyetlen esküvőd lesz egész életedben (kívánom, hogy így legyen). :-)

2015. dec. 10. 12:10
 17/33 A kérdező kommentje:

Köszönöm! :D

Természetesen én sem akartam neki ugrani, felelőtlenség lenne. Csak megkérdeztem, hogy ez akkor lehetséges-e, vagy ne is kérdezzem az orvostól.

2015. dec. 10. 12:13
 18/33 anonim ***** válasza:
Ess teherbe :)
2015. dec. 10. 12:25
 19/33 anonim ***** válasza:
29%
Aviva tornával meg lehet hozni előbb, és rendszeressé is lehet tenni. Nekem a nászutunk felénél jött meg, de tudtam, hogy így lesz. 3 napig napi 1000 mg C vitaminnal is lehet késleltetni.
2015. dec. 10. 12:29
 20/33 anonim ***** válasza:
100%
"3 napig napi 1000 mg C vitaminnal is lehet késleltetni" - Bár igaz lenne, de én ezt sajnos nem tudom megerősíteni... :-)
2015. dec. 10. 12:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!