Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más nő is mensinaptárral a kezében tervezi az esküvője időpontját?
Ki kell ábrándítsam aki rózsaszín ködben él: az esküvőd napján nem lesz nászéjszaka vagy szex. (Ti sose voltatok még esküvőn?)
A házaspárnak ár előtte 1 hét nonstop rohanás, az esküvő meg egy komoly trauma, körbeugrálni a sosemlátott ingyenélő rokonokat, elhárítani a hirtelen gondokat, közben betanult táncot előadni, vedelni a piát, a nő abban a ruhában és cipőben se pisilni se 5 métert menni nem tud, de azért táncol, közben annyit kell enni hogy rosszul legyél. Mindeközben ott lebeg a fejed felett h ezekben a percekben úszik el 2 millió Ft-od, és a rokonok kizabálnak/kipiálnak a pénzedből amit egy kocsira/nagyobb lakásra is költhettél volna.
Ezután a sok részeg ingyenélő hajnalig örjöng, aztán olyan 4-5 körül juttok szobára. Örülni kell ha a férfi van annyira józan h át tudja emelni a menyasszonyt a küszöbön.
Elnézést akitől elvettem a kedvét, eddig kb 7-8 eskűvőn voltam, és mindig ezt láttam, továbba egy közeli ismerősömről se tudok, aki szexelt volna a nászéjszakán.
Persze ha nem hívsz rokonokat, csak a 2 tanút, akik egy szolid vacsi után elmennek haza, meg nincs lagzi, akkor simán lehet nászéjszaka is. Szóval ha egy nőnek a párja és a szexuális élete fontos, és nem az ingyenélő rokonok, érdemes ezt a lehetőséget mérlegelni.
Abszolút igaza van a 4-es válaszolónak.
Ennek ellenére azért kényelmesebb, ha nincs meg, nem fogod még véletlenül sem összemocskolni a gyönyörű, drága bérelt ruhád, nem kell óránként wc-re szaladgálni, hogy tisztába tedd magad (érted, ha pisilni nem tudsz a kibebaxott nagy abroncsos ruhádban, tampont cserélni aztán marha kényelmes lehet), meg úgy egyébként is, felszabadultabb vagy.
Ennek ellenére a mensinaptáram nem játszott szerepet az esküvő időpontjának kiválasztásában.
Nem hiszem, hogy a szex miatt kérdezte a kérdező ezt. Én sem szeretném, ha az esküvőm mensi napjára esne, bár én fogamzásgátlót szedek, így elég kevés a mennyiség, mégis kellemetlen, fehér ruhába cserélgetni stb.
A nászéjszaka nem az esküvő napján lévő éjszaka és a nészéjszakán általában szexelnek az emberek
Nem is csak a betét/tampon cserélgetés miatt rossz, hanem vizesedés, hangulatingadozás, esetleg hasi fájdalmak vagy fokozott kipattogzás is kísérhetik.
Ha van esély ezt elkerülni, miért ne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!