Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más nő is mensinaptárral a kezében tervezi az esküvője időpontját?
Még nem tervezem az esküvőt, de igen, elég fontos ez. Egy nyaralást is ehhez szoktam igazítani.
Mivel én elég rosszul szoktam lenni, mikor megvan, ezért nem szeretném, ha pont az esküvőmet tenné tönkre, a folyamatos cserélgetésről meg már ne is beszéljünk...
Mivel csak a két tanú volt jelen eszembe sem jutott ez.
De a habos ruhás, 1-2 napig tartó ünnepnél fontos szerintem is. Jó ötlet.
#15 azon kívül h személyeskedsz, nem írtál semmi konkrétumot.
100 esküvőből 99 olyan amilyet leírtam. Az h "nem kell tartani" azt mondani könnyű, de a valóságban kell. Férfiként nyilván nem érdekel a dolog, és szeretnék minél csöndesebb, nyugodtabb esküvőt, de ezt egyszerűen _nem lehet kivitelezni_. Ez a nők hibája, meg a társadalomé, ami a szenzáción és a fellengzősködésen meg irigyekdésen alapszik. Az esküvő nem is az ifjú párról szól, hanem a felhajtásról, meg a rokonokról. Ó és igen, a rokonok! Francba kívánja őket az ember, valamiért mégis meg kell hívni, különben örök sértődés lesz a vége. Inkább kibír az ember egy éjszakát, meg eltapsol pár milliót, minthogy _örökké_ ezt kelljen hallgatnia. Az esküvő egy kötelező pénzkidobás, amin csak a rendezvényszervezők meg az ingyenélő rokonok járnak jól.
Nem akarom senki kedvét elvenni, és tisztelet a kivételnek, aki normális esküvőt tud rendezni, 10-20 fővel, semmi hacacáré, meg milliók kidobálása. Talán a kérdező esküvője is ilyen. Viszont aki felhajtós esküvőt tart, az gondoljon bele, hogy másn férfinak meg őmiatta kell szívnia, mert hát egy nő sem maradhat le ebben a versenyben, h kinek volt puccosabb esküvője.
És nem, ez nem egy olyan dolog amiben közös nevezőre lehet jutni. Minden kislányba genetikailag belékódolják, h az esküvő az milyen nagy szám, már 5 évesen menyasszony ruhában rohangálnak farsangkor, stb.
Nekem fontos lenne - szerencsére bogyót szedek, így kis túlzással tudok tervezni egy évre előre, meg bevállalnám a tologatást emiatt, ha meg tudom oldani.
Én mondjuk nyaraláskor is kiborulok, ha pont megjön, szóval... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!