Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogy tudassuk az esküvő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Erika.Regina kérdése:

Hogy tudassuk az esküvő időpontját a családdal?

Figyelt kérdés

Azért érdekelne a véleményetek, mert a vőlegényemmel már elkezdtük tervezni az esküvőt, de senkinek nem szóltunk róla, hogy már tervezzük (nem szeretnénk anyagi vagy hasonló támogatást a családtól). Persze az eljegyzésről tudnak, de arról nem, hogy már meg is van az esküvő dátuma. Szeretném kicsit ünnepélyesebben bejelenteni az esküvő dátumát, de nincs ötletem, hogy hogyan is kéne.

Másik elég nagy probléma a dologban, hogy én és a vőlegényem külföldön élünk, a család nagy része viszont otthon. És hát nem túl sokszor tudunk hazamenni, évete max. 3-szor.

Ha tudtok kérlek segítsetek.

2015. jan. 9. 14:51
 1/5 anonim ***** válasza:
80%
erre van a meghívó nem?
2015. jan. 9. 14:55
 2/5 anonim ***** válasza:
85%

Mi is külföldön elünk. Mi otthon hazasodtunk, nem tudom, ti hol szeretnetek. Nekünk fel ev különbseggel volt a polgarink a templomihoz kepest, mert igy tudtuk megoldani, de lehet ugyis csinalni, hogy az egyik alkalommal elmentek bejelntkezni, mikor otthon vagytok, a következö alkalommal meg megtartjatok. Nekünk gyorsan kellett biztositas miatt, 2 nap alatt sikerült összehazasodni, plusz elötte par hettel meg telefonon megbeszeltük a bejelentkezes idöpontjat.

Külföldön magyar allampolgarkent eleg sok papir kell, macera is, meg mi nem sokat ertettünk volna belöle:) A rokonok szempontjabol is könnyebb, ha otthon esküsztök. Az ünnepelyes bejelenteshez valo valoban a meghivo. Mi csak telefonon elmondtuk a datumot, illetve megbeszeltük a legfontosabb emberekkel, hogy jo-e nekik is a datum, aztan kiküldtük a meghivokat.

2015. jan. 9. 15:07
 3/5 anonim ***** válasza:
91%
Esküvőt tartunk, én és a párom, mindenkit meghívunk, az anyóst is várom. :D Bocs, nem bírtam kihagyni. Mi lenne, ha a szülőknek küldenétek egy szép, külön meghívót, amit csak a skype előtt bonthatnak ki? Ha személyesen akarjátok odaadni/elmondani, akkor sajna várni kell, amíg hazautaztok.
2015. jan. 9. 15:09
 4/5 anonim ***** válasza:
82%
Énekeld el nekik a dátumod hajnali fél2-kor az ablakuk alatt. Plusz jópontért játszatsz közben olyan hangszeren, amilyenen még soha életedben, és lehetőleg teljes átéléssel, hogy mindenki lássa: te biztos vagy magadban, és ugyan lövésed nincs semmiről, de azért magabiztos vagy. XDDDD
2015. jan. 9. 15:11
 5/5 anonim ***** válasza:
80%
Azt írod, nagyon ritkán tudtok csak hazajönni. Pont erre találták ki az esküvőszervezőt! Nektek elég egyszer találkozni vele, mikor megkezditek a szervezést, utána tarthatjátok vele e-mailben vagy Skype-on is a kapcsolatot. Ő pedig elintéz mindent személyesen, nektek csak le kell ellenőriznetek a dolgok állását a hazalátogatások alkalmával. Nem sűrűn mondom ezt, de külföldi párok esetében mindenképp megéri szervezőt fogadni.
2015. jan. 9. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!