Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudassuk az esküvő időpontját a családdal?
Azért érdekelne a véleményetek, mert a vőlegényemmel már elkezdtük tervezni az esküvőt, de senkinek nem szóltunk róla, hogy már tervezzük (nem szeretnénk anyagi vagy hasonló támogatást a családtól). Persze az eljegyzésről tudnak, de arról nem, hogy már meg is van az esküvő dátuma. Szeretném kicsit ünnepélyesebben bejelenteni az esküvő dátumát, de nincs ötletem, hogy hogyan is kéne.
Másik elég nagy probléma a dologban, hogy én és a vőlegényem külföldön élünk, a család nagy része viszont otthon. És hát nem túl sokszor tudunk hazamenni, évete max. 3-szor.
Ha tudtok kérlek segítsetek.
Mi is külföldön elünk. Mi otthon hazasodtunk, nem tudom, ti hol szeretnetek. Nekünk fel ev különbseggel volt a polgarink a templomihoz kepest, mert igy tudtuk megoldani, de lehet ugyis csinalni, hogy az egyik alkalommal elmentek bejelntkezni, mikor otthon vagytok, a következö alkalommal meg megtartjatok. Nekünk gyorsan kellett biztositas miatt, 2 nap alatt sikerült összehazasodni, plusz elötte par hettel meg telefonon megbeszeltük a bejelentkezes idöpontjat.
Külföldön magyar allampolgarkent eleg sok papir kell, macera is, meg mi nem sokat ertettünk volna belöle:) A rokonok szempontjabol is könnyebb, ha otthon esküsztök. Az ünnepelyes bejelenteshez valo valoban a meghivo. Mi csak telefonon elmondtuk a datumot, illetve megbeszeltük a legfontosabb emberekkel, hogy jo-e nekik is a datum, aztan kiküldtük a meghivokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!