Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Jogosan neheztelek a barátnőmre?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan neheztelek a barátnőmre?

Figyelt kérdés

Tudom, nem a pénz számít és ne a pénz miatt hívja meg az ember az ismerősét a lakodalmára. Viszont az egyik barátnőm a párjával kb 6500 ft értékű ajándékot hozott. Ez eddig még úgy ahogy oké, bár picit ezt is neccesnek érzem, mert dolgoznak mindketten.

A pláne az, hoy vegák, és számon kérték a lagzin a manüt, hogy ugye nekik is lesz mit enni. 3-féle kaja csak miattuk volt a svédasztalnál.

Majd vacsi után odajöttek (max. fél 8 lehetett), hogy ugye nem gond, ha elmennek, mert ő nagyon kimerült (7 hetes terhes...). Mondtam.nekik, hogy nem, de kaptunk ajándékbe egy nászutas szobát, menjenek fel nyugidtan és pihenjenek egy picit.

De nem éltek vele, hazamentek.

Írt másnap egy mailt, hogy fini volt a kaja meg szép minden, reméli, tényleg nem haragszom, de hát ez a sok rosszullét (amúgy azt is tudja, hogy mióta küzdünk mi is a babáért).

Szóval tök csalódott vagyok, más is volt, aki keveset adott, de ő legalább bulizott velünk, velünk ünnepelt. Tudom, hogy csúnyán hangzik, de úgy érzem, megkajáltattuk őket jó borsos áron, ráadásul miattuk alakítottuk így a menüt.

2016. nov. 11. 14:34
1 2 3 4
 31/32 A kérdező kommentje:
:))))))
2016. nov. 15. 16:22
 32/32 A kérdező kommentje:
Ilyesmi lett volna amúgy a következő, bár ennyi frappáns ötletem nem volt. :DDD
2016. nov. 15. 16:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!