Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Féltékeny a barátom a barátnőmre?
Barátom és egy barátnőm is elterveztek valami hasonló programot velem, mindkettőt lemondtam. A barátommal tervezett programot elsősorban pénz-(és idő)hiány miatt, a barátnőmmel tervezettet pedig azért, mert nem akartam megsérteni a barátomat, hogy bezzeg a barátnőmmel meg elmegyek arra a programra. Viszont kiderült, a barátnőmmel mégis elmegyek, mert ő már leszervezett mindent ezzel kapcsolatban: ki van fizetve.
Barátom - számításaim beigazolódtak - megsértődött. Elég kellemetlen a sztiuáció. Mondjam le a barátnőmmel a programot? Fordított estben nekem is rosszul esne ez.
én ilyenkor úgy szoktam,hogy arra megyek el,ahova hamarabb meghívtak.
a barátodnak mondd meg,hogy majd máskor elmentek oda,ahova ő akart most menni.de értse meg,hogy már ki van fizetve a barátnős program. ez van. ne irigyelje tőled az ilyesmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!