Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rossz hatással vagyok a barátnőmre?
Legjobb barátok is vagyunk, nagyon szeretem. Egy ideig külföldön dolgoztam, nemrég jöttem haza és összejöttünk. Előtte is együtt voltunk, de szakítottunk mielőtt kimentem.
A lényeg: visszahúzódó lány, nehezen beszél az érzelmeiről, mindig vigyáz, hogy ne bántsa meg a körülötte lévőket. Én viszont nem igazán foglalkozok azokkal akiknek a véleménye nem érdekel, nyíltan kimondok mindent. Régen, mikor sok időt töltöttünk együtt, észrevettem rajta, hogy kinyílt, felszabadult és sokkal inkább felvállalja a véleményét. Én ennek nagyon örülök. Viszont a családja, főleg a nővére -aki a legjobb barátnője is- elég sértődős. Ha nem mondja el a véleményét a párom, akkor az a baj, ha kimondja, akkor föl van háborodva és elkezd ezerrel védekezni, hogy az nem úgy van, kösz szépen, hogy ezt gondolod stb. Ilyenkor mindig összevesznek. A barátnőm testvére egyébként rázúdítja a páromra az összes problémáját, ő meg semmit nem vesz észre.
Szóval, mit lehet tenni? Nem akarom, hogy veszekedjenek, viszont örülök, hogy ilyen a barátnőm, de ő így szenved is. Ő 23, én 25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!