Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan ember, aki egy életre hatással lett rátok?
Figyelt kérdés
2016. márc. 13. 17:13
1/11 anonim válasza:
Van. Ilyen szerintem mindenkinek van. A kapcsolatokból épülünk, és egy nagy szerelem vagy nagy csalódás nyomot hagy bennünk, ezáltal leszünk azok, akik vagyunk.
2/11 anonim válasza:
Egy kezemen meg tudom számolni, igen van, őket sose felejtjük el és nem is érdemes veszni hagyni, becsülni kell, ha szembe jön!
3/11 anonim válasza:
De még milyen hatással :D akkora pofont kaptam tőle 180 at fordultam. Persze nem fizikailag. Megváltoztak de előnyömre. Ezért ha nem másért halas vagyok neki.
5/11 anonim válasza:
Igen, de ez elhalványult idővel, mivel nem lett belőle semmi.
Rád most lett hatással valaki?
7/11 VirágésBence válasza:
Az exem, a mostani barátom, a szüleim, a testvérem... elég sok ember formált olyanná, mint amilyen most vagyok.
8/11 anonim válasza:
Nekem is van néhány, de ha leírnám a nevüket letörölnék a válaszomat szerintem. Mind ketten történelmünk nagy alakjai voltak ezelőtt megközelítőleg 70 évvel.
9/11 anonim válasza:
Igen van.Hozzá hasonlóval még nem találkoztam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!