Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szülők példája hatással van arra, hogy az ember később megcsalja-e a párját?
Figyelt kérdés
Például ha a gyerek azt látta egész gyerekkorában, hogy a szülei minden lelkiismeret furdalás nélkül folyton csalták egymást, akkor lehet hogy később neki is ez lesz a természetes?2016. jan. 6. 19:32
1/5 opened paradise válasza:
Nem csak így lehet hatással rá. Lehet pont emiatt nem akarja ezt.
2/5 anonim válasza:
Hát persze hogy hatással lehet! Ha úgy van mint az első mondja az nagyon jó! :)
Bár nekem is az ex anyósom azt mondta az exemnek rólam/nekem hogy hát egyszer mindenkit megcsalnak!
Nem hiszem hogy ez épp jó pont a lánynak családnak meg úgy egész családi légkörnek ha ilyeneket beszélnek neki...Ha csak nem ezt akarta velem elérni,nemtudom!
A lényeg hogy úgy kell gondolkodni ilyen helyzetben mint ahogy az első írta és nem lesz baj!!! :)
3/5 anonim válasza:
(Kettes vagyok azt hozzá teszem hogy abban a családban volt megcsalás a férj részéről :( ezért mondta, amit! Attól még nem minta példa!!! )
4/5 anonim válasza:
Nekem apám megcsalta anyámat. Megvetettem érte, aztán pár évvel később én is megcsaltam a barátom. Még engem is meglepett, de utána sokkal jobban meg tudtam érteni apámat. Nem ilyen fekete-fehér ez a dolog. Azóta ilyet nem teszek, tanultam a saját hibámból. :) 26/N
5/5 anonim válasza:
és ehhez miért kellett megcsalni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!