Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért mert a kicsi előbb lett, mint az esküvő én már nem is lehetek igazi habos-babos menyasszony?
Az édesanyám ruhája megvan(nem azt viselném), előkerült szekrény rendezéskor, és szóba került, hogy hát házasodnánk, erre a testvérem közölte, ne merjek menyasszonyi ruhát felvenni, mert közröhely tárgya lennék benne, mert az az ártatlanság jelképe, egy gyerekes nőnek pláne nem szabad.
Mikor erre annyit mondtam, hogy akkor már ő se vehet fel, csak annyit mondott, hogy neki még nincs gyereke, így ő még ártatlan(a fél tinikorát részeged dugta végig).
Ezren leirták már neked: felvehetsz, ha akarsz.
Csak épp nem illik, nem szokás, igy ne lepődj meg, ha a hátad mögött esetleg kinevetnek.
Ennyi.
nekem van egy 8 hós kisfiam.most volt elsején az esküvőnk a keresztelőjével.minden vágyam az volt hogy ha valaha férjhez megyek akkor anyukám fátylát fogom viselni.ezt mikor meghallották anyu munkatársaji,kiborultak,hogy egy anyukának nem illik sem a fehér menyasszonyi ruha sem pedig a fátyol.engem ez nem érdekelt,és mind a fehér ruha,mind a fátyol megvolt.
szerintem ne foglalkozz azzal mit mondanak msok.ez a Te esküvőd lesz,és ha esetleg épp a hippi ruha jönne be akkor arra sem szólhatnának egy szót sem,mert neked épp az tetszik.szerintem vedd fel nyugodtan a fehér ruhát,és érezd jól magad a nagy napon és persze utána is.
sok boldogságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!