Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Azért mert a kicsi előbb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azért mert a kicsi előbb lett, mint az esküvő én már nem is lehetek igazi habos-babos menyasszony?

Figyelt kérdés

Az édesanyám ruhája megvan(nem azt viselném), előkerült szekrény rendezéskor, és szóba került, hogy hát házasodnánk, erre a testvérem közölte, ne merjek menyasszonyi ruhát felvenni, mert közröhely tárgya lennék benne, mert az az ártatlanság jelképe, egy gyerekes nőnek pláne nem szabad.

Mikor erre annyit mondtam, hogy akkor már ő se vehet fel, csak annyit mondott, hogy neki még nincs gyereke, így ő még ártatlan(a fél tinikorát részeged dugta végig).

2010. ápr. 26. 09:58
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
5%

Ezren leirták már neked: felvehetsz, ha akarsz.

Csak épp nem illik, nem szokás, igy ne lepődj meg, ha a hátad mögött esetleg kinevetnek.

Ennyi.

2010. ápr. 29. 12:49
 42/45 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen alapon mindenkinek kosztümben kellene férjhez mennie. Kisszámú kivétellel.
2010. ápr. 29. 13:26
 43/45 anonim ***** válasza:
83%

nekem van egy 8 hós kisfiam.most volt elsején az esküvőnk a keresztelőjével.minden vágyam az volt hogy ha valaha férjhez megyek akkor anyukám fátylát fogom viselni.ezt mikor meghallották anyu munkatársaji,kiborultak,hogy egy anyukának nem illik sem a fehér menyasszonyi ruha sem pedig a fátyol.engem ez nem érdekelt,és mind a fehér ruha,mind a fátyol megvolt.

szerintem ne foglalkozz azzal mit mondanak msok.ez a Te esküvőd lesz,és ha esetleg épp a hippi ruha jönne be akkor arra sem szólhatnának egy szót sem,mert neked épp az tetszik.szerintem vedd fel nyugodtan a fehér ruhát,és érezd jól magad a nagy napon és persze utána is.

sok boldogságot.

2010. máj. 4. 21:18
 44/45 anonim ***** válasza:
83%
Ha senki nem vehetne fel ilyen ruhát, akinek már van szexuális élete, születendő vagy már növő félben levő gyereke, akkor már a menyasszonyi ruhaszalonok nagy része csődöt mondott volna. Régen még megbélyegezték az olyan nőket, akiknek gyerekük volt házasság előtt, de mások voltak a társadalmi normák. Manapság már az a fura, ha valaki szűzen megy férjhez, vagy éppen gyermeket vár az esküvőjén. Senkit nem kavar fel és nem is röhögi ki. Annyi esküvős kérdést olvastam már, ahol írták a nők, hogy kismamaként mentek férjhez, de eszembe nem jutott megbotránkozni. Az ő élete, mi jogon nevessem én ki. Az ő esküvője, vegyen fel olyan ruhát, ami neki tetszik. :) Úgyse neveti ki senki.
2010. jún. 8. 10:05
 45/45 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó vagyok... Kicsit elrontottam :D Szóval az a fura, ha valaki szűzen megy férjhez, az már nem igazán, ha valaki gyermeket vár az esküvőjén. Bocsi a hibáért!
2010. jún. 8. 10:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!