Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért mert a kicsi előbb lett, mint az esküvő én már nem is lehetek igazi habos-babos menyasszony?
Az édesanyám ruhája megvan(nem azt viselném), előkerült szekrény rendezéskor, és szóba került, hogy hát házasodnánk, erre a testvérem közölte, ne merjek menyasszonyi ruhát felvenni, mert közröhely tárgya lennék benne, mert az az ártatlanság jelképe, egy gyerekes nőnek pláne nem szabad.
Mikor erre annyit mondtam, hogy akkor már ő se vehet fel, csak annyit mondott, hogy neki még nincs gyereke, így ő még ártatlan(a fél tinikorát részeged dugta végig).
Nem illő anyukáknak "habos-babosban" esküdni!!!
Ha ebben szerettél volna esküdni, akkor miért nem tetted ezt meg még a gyermeked születése ELŐTT!
Attól, mert te erre vágysz, -netán erről álmodozol tinikorod óta- még nem jelenti azt, hogy ez egyúttal jó is és elfogadott is!
Javaslom inkább, hogy vegyél fel egy szolid kosztümöt és ne égesd magad a rokonság előtt!
(Ha templomban is akarsz esküdni, a gyerek végett egyébként így is, úgy is meg fognak szólni.Ne tetézd ezt még egy "habos-babossal" is...)
Ne égesd magad és ne akarj közröhej tárgya lenni!Ha így akarsz esküdni, akkor nem menyasszony leszel első sorban, hanem negatív példa...főleg faluhelyen...
szerintem kezd szörnyen rossz felé menni ez a világ, ez gáz meg az gáz, már mikor kilép az ember az utcára rémülten néz körbe, h úristen miért vagyok én gáz, igazából szerintem mindenki foglalkozzon a saját problémáival, ne más fikázásával....
ha valaki meglát egy gyönyörű kismamát fehér ruhába és az jut róla eszébe, h ez már nem szűz és mennyire nevetséges, h ő azt hiszi, szerintem az a ciki...egyébként a fehér ugye kövérít én ezért nem erőltetném kismamamáknál....de ha valakinek van gyereke, attól miért kéne lemondania erről?...ez annyira bigott
ma 10:26 vagyok
Már miért lenne nevetséges? Akkor ilyen erővel bárkin lehetne nevetni. Miért az nem nevetséges, hogy együtt élnek már vagy 3-4 éve és akkor nagy örömmel újságolja, hogy képzeld, megkérte a kezem. (majdnem kibukott belőlem, hogy már épp ideje volt, nem?)
Ha a húgod azt mondja, te nem vehetsz fel fehér ruhát, akkor ő sem veheti fel. Az ártatlanság, tisztaság nem csak a gyermektől függ. Lehet valaki gyermektelenül is tisztátalan.
MOndjuk az nem derült ki, hogy a leendő férjedtől van-e a gyermek, vagy voltál-e már korábban férjnél. Mert amennyiben még nem voltál férjnél, nyugodtan vedd fel a ruhát. ÉN ismerek olyat is, akinek volt esküvője, fehér ruhával, aztán az nem sikerült, elváltak és mégis volt másik esküvője (igaz, szűk körű, de várandósan és fehér ruhában, mivel a férjének még nem volt házassága)
Sok boldogságot! és ne foglalkozz azzal, hogy mások mit mondanak. Én a helyedben csak a nagyon közeli rokonságot hívnám meg, mert az úgy személyesebb és ők tudnak örülni a boldogságotoknak.
off: Egy felnőtt anyuka így beszél a hugáról? Ha tényleg így van akkor is elég lett volna annyi, hogy csélcsap.
Amúgy én a helyedben biztosan egy szolid ruhát választanék, fehérnek valamelyik árnyalatát.
Ez egy nagy hülyeség. Miért ne lehetnél habos-babos menyasszony? Azt, hogy mit szoktak szerintem már el lehet felejteni, mert már azért újabb "szokások" vannak, nyugodtan vegyél fel szép fehér menyasszonyi ruhát, semmi se akadályozzon meg benne. Vagy ha neked az ekrü tetszik akkor azt. Ez a ti napotok, ha valakinek nem tetszik akkor nem kell részt vennie benne, ha a tesód így fogja fel csukja be a szemét, majd az ő esküvőjén döntse el, hogy milyen ruhája legyen. Ne foglalkozz senkivel mit mond!
Én azt tartom röhelyesnek, amikor valaki templomi esküvőt akar és semmi köze sincsen a valláshoz, csak azért mert jaj de nagyon szép, és valljuk be azért nagy divat lett mostanában.
A tesódnak meg nyugodtan mond meg, hogy az ártatlanság nem azt jelenti, hogy szültél -e már, hanem azt, hogy szűz valaki.
Sok boldogságot kívánok!
28/N
"ne égesd magad a rokonság előtt!"
Ki a túrót érdekel a rokonság olyan tagja aki a k*rva ruha k*rva színével foglalkozik!
Én már csak azért is habos-babosba mennék!
Akik szeretnek, úgyis szeretnek!
Az ilyen féreg rokonoktól mentsen meg a JóIsten!!! Akik a ruhámat nézik! Októberben lesz az esküvőm, emiatt szelektáltunk!
A fátylas lány!
Második nekifutásra sikerül összeházasodnunk.
Már megvolt az időpont, viszont terhes lettem, és nem voltam valami szívderítő állapotban, sugárban h.... Lemondtuk, pocakkal nem akartam, igazi hordó voltam, az egyik válaszolóm, kismama, leírta, elefántként nem éreztem volna jól magam, na meg az esküvő sem két perc, és nem viseltem volna jól, és egyszer akarok férjhez menni.
Úgyhogy elnapoltuk akkorra amikor a kicsi egy éves lesz, nem nagy felhajtással, de mégis szépen, leányálmosan.
Ruha: [link] NEM ebben a színben, hanem halvány barackban, fazonra linkeltem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!