Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért mert a kicsi előbb lett, mint az esküvő én már nem is lehetek igazi habos-babos menyasszony?
Az édesanyám ruhája megvan(nem azt viselném), előkerült szekrény rendezéskor, és szóba került, hogy hát házasodnánk, erre a testvérem közölte, ne merjek menyasszonyi ruhát felvenni, mert közröhely tárgya lennék benne, mert az az ártatlanság jelképe, egy gyerekes nőnek pláne nem szabad.
Mikor erre annyit mondtam, hogy akkor már ő se vehet fel, csak annyit mondott, hogy neki még nincs gyereke, így ő még ártatlan(a fél tinikorát részeged dugta végig).
Ez vicc. sajnos tesód bizony kissé irigy. Már bocsánat, de ezt gondolom.
Nyugodtan viselj azt, amit akarsz. Manapság nem szűzen mennek férjhez a nők! (kis kivétellel) És van aki több gyermek vállalása, vagy 10-15 év együttélés után, fehér, habos-babos költeményben áll az oltárhoz.
Ne hallgass tesódra, csak a szívedre. Sok boldogságot!
Szerintem nyugodtan lehetsz habos-babos menyasszony.
Annál is inkább, mivel a templomban (azaz a kereszténységben) a tisztaság és az ártatlanság kegyelemből adatik újra és újra minden nap. Hiszen egyikünk sem ártatlan és bűntelen, sem szexuális sem más téren.
Tehát ilyen alapon senki se viselhetne habos-babos ruhácskát, még a szüzek sem.
De, ha te neked fontos, hogy a ruhát a keresztény hagyományok szerint viseld, akkor egész egyszerűen csak tisztítsd meg a szíved az esküvő előtt. Egy ima, egy bűnbánat, egy őszinte megvallás. És éppoly ártatlan leszel - kegyelem által - mint bárki, aki Isten kegyelmét kéri.
Lehetsz, de valóban mindenki rajtad fog röhögni. Ha ez nem zavar, akkor persze nyugodtan. Anélkül, hogy megmosolyognának, anélkül már nem lehetsz.
A szüzesség elvesztése nem látszik kivülről, de a gyerek az igen...
Pesten senkit nem érdekel szerintem.
És igen, baromira dühös vagyok rá, ez per pill a legkisebb okom. Fortyogok rá.
Amúgy nagyon nem szeretem a fehér ruhát, ízlése színes kétrészes ruhát néztem ki, ami menyasszonyi is de nem fehér.
én ekrüben mentem férjhez pedig nem voltam terhes és gyerekem sincs. manapság szerintem semmi jelentősége a színeknek, láttam már fehér-piros menyasszonyi ruhát is.
kedves kérdező! szerintem nyugodtan férjhez mehetsz fehér habos-babosban. én voltam olyan esküvőn, ahol a menyasszony fehérben az egy éves kisfiával a karján táncolt. na és? mi van akkor?
mi speciel örültünk, hogy sok-sok év után végre összeházasodtak! a kutya sem szólta meg őket, pedig a fele rokonság falusi....
Akkor tulajdonképpen nem is akarsz "habos-babos" menyasszony lenni...
Csak ki akartad írni magadból a dühödet és a felháborodásodat a testvéreddel kapcsolatban.
De akkor mi a kérdés?!
Habosbabosnak nem habosbabos, és tényleg nem fehér. De ha az lenne, akkor nem is vehetném fel, mert már van egy gyönyörű kisfiam, és csak egy mindjárt férjem?
Ez a kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!