Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért mert a kicsi előbb lett, mint az esküvő én már nem is lehetek igazi habos-babos menyasszony?
Az édesanyám ruhája megvan(nem azt viselném), előkerült szekrény rendezéskor, és szóba került, hogy hát házasodnánk, erre a testvérem közölte, ne merjek menyasszonyi ruhát felvenni, mert közröhely tárgya lennék benne, mert az az ártatlanság jelképe, egy gyerekes nőnek pláne nem szabad.
Mikor erre annyit mondtam, hogy akkor már ő se vehet fel, csak annyit mondott, hogy neki még nincs gyereke, így ő még ártatlan(a fél tinikorát részeged dugta végig).
"Lehet valaki gyermektelenül is tisztátalan."
Ott a pont!
És meséljétek már el nekem valalki, hogy ki megy azért egy esküvőre, hogy röhögjön a menyasszonyon?
Én nem vagyok egy liberális személy, de megtisztelve kellene érezni magunkat vendégként, hogy két ember bepillantást enged életük egyik legszebb pillanatába! Nem a ruhája színével foglalkozni!
Egyszer élsz, kedves kérdező! Abban mész, amiben úgy érzed, ebben vagy a legszebb a párodnak, és ki tudod fejezni a boldogságodat!
A fátylas mégegyszer.
na ja amiről írtam , ott a balerinás, , az röhejes még egy agg szűzleányon is.
Kérdező, tényleg ne foglalkozz senkivel sem! Nekem meg a hasamban volt a manó már , úgy mentem férjhez. Fehérben. Ez a Ti napotok, és ha szeretnél belebújni egy habos -babos királylányos ruhába ( én 1bként imádtam benne lenni), akkor csak nyugodtan!
30 éve anyukámat még leribancozták a falujukban, mert színes virágokból volt kötve a menyasszonyi csokra.
Már más világ van, nyugodtan felvehetsz bármit, a lényeg az, hogy ezen a napon tényleg az legyen, amit Te szeretnél!
Aki azt írta, hogy az általam béna ruha valakinek álom...
Nem a ruha béna, szerintem is szép, De nem egy menyasszonyon. Ha már a ruha azt jelzi, hogy az ara ártatlan, akkor ez a ruha nem éppen ártatlan Nőt mutat. És még csak konzervatív sem vagyok, más alkalommal szívesen minden gond nélkül felvenném én is, akár menyecske ruhának pirosban.
Mert itt a vita azon indult, hogy menyasszonyi ruha=tiszta ártatlan nőt illet meg. És az én szememben ezek a fazonok épp az ellenkezőjét mutatják.
És ha egy ártatlan, gyermektelen nő felvehet egy ilyen "maskarát", amiben egy nagyon is kihívó nő , így akkor egy már nem tiszta nő, gyeremekes anya is felvehet olyat amiben ártatlant játszik, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!