Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Azért mert a kicsi előbb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azért mert a kicsi előbb lett, mint az esküvő én már nem is lehetek igazi habos-babos menyasszony?

Figyelt kérdés

Az édesanyám ruhája megvan(nem azt viselném), előkerült szekrény rendezéskor, és szóba került, hogy hát házasodnánk, erre a testvérem közölte, ne merjek menyasszonyi ruhát felvenni, mert közröhely tárgya lennék benne, mert az az ártatlanság jelképe, egy gyerekes nőnek pláne nem szabad.

Mikor erre annyit mondtam, hogy akkor már ő se vehet fel, csak annyit mondott, hogy neki még nincs gyereke, így ő még ártatlan(a fél tinikorát részeged dugta végig).

2010. ápr. 26. 09:58
1 2 3 4 5
 31/45 A kérdező kommentje:
ww098as ruha a lap alján...
2010. ápr. 26. 11:23
 32/45 anonim ***** válasza:
88%

"Lehet valaki gyermektelenül is tisztátalan."

Ott a pont!

És meséljétek már el nekem valalki, hogy ki megy azért egy esküvőre, hogy röhögjön a menyasszonyon?

Én nem vagyok egy liberális személy, de megtisztelve kellene érezni magunkat vendégként, hogy két ember bepillantást enged életük egyik legszebb pillanatába! Nem a ruhája színével foglalkozni!

Egyszer élsz, kedves kérdező! Abban mész, amiben úgy érzed, ebben vagy a legszebb a párodnak, és ki tudod fejezni a boldogságodat!

A fátylas mégegyszer.

2010. ápr. 26. 11:24
 33/45 anonim ***** válasza:
63%

na ja amiről írtam , ott a balerinás, , az röhejes még egy agg szűzleányon is.

Kérdező, tényleg ne foglalkozz senkivel sem! Nekem meg a hasamban volt a manó már , úgy mentem férjhez. Fehérben. Ez a Ti napotok, és ha szeretnél belebújni egy habos -babos királylányos ruhába ( én 1bként imádtam benne lenni), akkor csak nyugodtan!

2010. ápr. 26. 11:30
 34/45 anonim ***** válasza:
85%
Elég nagy butaságot mondott a testvéred már ne haragudj, de kicsit gondolj bele hányan mennek férjhez szűzen?Egész nyugodtan vegyél fel akármilyen ruhát!A gyermekedhez pedig gratulálok!
2010. ápr. 26. 11:30
 35/45 anonim ***** válasza:
82%

30 éve anyukámat még leribancozták a falujukban, mert színes virágokból volt kötve a menyasszonyi csokra.

Már más világ van, nyugodtan felvehetsz bármit, a lényeg az, hogy ezen a napon tényleg az legyen, amit Te szeretnél!

2010. ápr. 26. 12:56
 36/45 anonim ***** válasza:
78%
Főleg h a gyerek is tőle van, akkor nyugodtan add meg a módját!!!!!!!!Hiszen semmi tisztességtelen nincs benne! Amilyent akarsz olyant veszel fel!!!!
2010. ápr. 26. 13:20
 37/45 anonim ***** válasza:
85%
és ha van gyereke? mondjuk egy 3 éve együtt élő párról ki hiszi el, hogy mindkét fél tiszta, szűz stb? senki sem. mivel másabb az, akinek gyereke van? semmivel. olyat vegyél fel, ami tetszik, ami az álmod ne hallgass másra. az irigység az gáz, de a kisgyerek nem az.
2010. ápr. 26. 13:59
 38/45 anonim ***** válasza:
27%
amúgy az a ruha ami szerinted béna egy szép modern felfogású nőnek maga az álom.
2010. ápr. 27. 19:01
 39/45 anonim ***** válasza:
81%
Ki az aki szűzen megy mostanság férjhez? Igenis vegye fel ha ez az álma ez az ő nagy napja a lényeg hogy ő érezze jól magát. Én még sosem voltam olyan esküvőn ahol megmosolyogták volna az ilyen menyasszonyt! Kérdező: Sok boldogságot nektek,vedd fel az álomruhád és érezd nagyon jól magad a TE napodon!!!!!
2010. ápr. 27. 19:31
 40/45 A kérdező kommentje:

Aki azt írta, hogy az általam béna ruha valakinek álom...

Nem a ruha béna, szerintem is szép, De nem egy menyasszonyon. Ha már a ruha azt jelzi, hogy az ara ártatlan, akkor ez a ruha nem éppen ártatlan Nőt mutat. És még csak konzervatív sem vagyok, más alkalommal szívesen minden gond nélkül felvenném én is, akár menyecske ruhának pirosban.

Mert itt a vita azon indult, hogy menyasszonyi ruha=tiszta ártatlan nőt illet meg. És az én szememben ezek a fazonok épp az ellenkezőjét mutatják.

És ha egy ártatlan, gyermektelen nő felvehet egy ilyen "maskarát", amiben egy nagyon is kihívó nő , így akkor egy már nem tiszta nő, gyeremekes anya is felvehet olyat amiben ártatlant játszik, nem?

2010. ápr. 29. 10:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!