Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Azért mert a kicsi előbb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azért mert a kicsi előbb lett, mint az esküvő én már nem is lehetek igazi habos-babos menyasszony?

Figyelt kérdés

Az édesanyám ruhája megvan(nem azt viselném), előkerült szekrény rendezéskor, és szóba került, hogy hát házasodnánk, erre a testvérem közölte, ne merjek menyasszonyi ruhát felvenni, mert közröhely tárgya lennék benne, mert az az ártatlanság jelképe, egy gyerekes nőnek pláne nem szabad.

Mikor erre annyit mondtam, hogy akkor már ő se vehet fel, csak annyit mondott, hogy neki még nincs gyereke, így ő még ártatlan(a fél tinikorát részeged dugta végig).

2010. ápr. 26. 09:58
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
100%
Ha egy nagypocakos kismama felvehet "habos-babos" ruhát akkor egy anyuka miért ne vehetné fel?!
2010. ápr. 26. 10:18
 12/45 anonim ***** válasza:
21%
Előzőnek igaza van, ha halkan hozztesszük, hogy mindkettőt megmosolyogják a háta mögött. Tehát szabadni szabad, csak röhejes.
2010. ápr. 26. 10:23
 13/45 anonim ***** válasza:
100%

Ha még nem voltál férjnél, akkor miért ne vehetnéd fel? Inkább előbb, mint utóbb. Való igaz, hogy a hagyomány szerint a fehér ruha a tisztaság jelképe, de valljuk be, hogy ma már csak nagyon kevesen állnak úgy az oltár elé (ha van egyáltalán ilyen), akiknek nem volt testi kapcsolatuk.

Én ismerek olyan házaspárt, akik 50 évesen mentek el a templomba megesküdni (természetesen csak fehér/vajszín kosztümöt viselt az asszony), de elmentek.

Akkor nem mehetnél végig fehér ruhában, ha már voltál férjnél.

2010. ápr. 26. 10:26
 14/45 anonim ***** válasza:
100%

Nem röhejes!!! Azt veszel fel a nagy napon, amit szeretnél! :)

Nekem a fátylat mondták, hogy ciki, mert már 5 éve együtt élünk, de le*arom! :D Akik igazán szeretnek, úgysem fognak kinevetni se téged, se engem, a többieknek meg szereztünk egy vidám percet!! :D

2010. ápr. 26. 10:27
 15/45 anonim válasza:
100%
Persze, hogy felveheted :) Ahogy többen is írták előttem, ma már alig van jeletősége ennek. Olyan menyasszony legyél, amilyen szeretnél, mert (remélhetőleg) csak egyszer leszel. :) Sok boldogságot nektek! :)
2010. ápr. 26. 10:29
 16/45 anonim ***** válasza:
72%
10:23-as röhejes vagy nem ,nézz körül a menyasszonyiruha kínálatok között.rengeteg kismama menyasszonyiruha van
2010. ápr. 26. 10:31
 17/45 anonim válasza:
89%
Naná, hogy felveheted, nem a középkorban élünk már! A szeretteidnek úgyis a te boldogságod számít majd, nem az, hogy milyen ruha van rajtad. Az idegenekkel meg csak nem foglalkozol? :) Sok boldogságot nektek!
2010. ápr. 26. 10:32
 18/45 A kérdező kommentje:

Aki azt írja röhejes, az fejtse már ki, mi a röhejes ebben?

Egy fiatal nőnek, menyasszonynak!! aki életében először áll oltár elé, miért ne lehetne menyasszonyi!!! ruhája, csak mert van egy gyermeke?

Azok akik előbb szültek, azoknak nem lehet nagy napjuk, olyan amilyet szeretnének? Nem ünnepelhetem meg az esküvőnket úgy ahogy nekem jól esik? Max már csak melegítőben?

2010. ápr. 26. 10:37
 19/45 anonim ***** válasza:
100%
ilyenkor nem fehéret hanem egy kicsit törtebbet szoktak választani (ennyit a hagyományról), de igazából szerintem annál is csak te látod az árnyalati különbséget.....én a második esküvőmnél, előző házasságból gyerekkel hatalmas fehérruhát fogok viselni, én még ugyanis szűz vagyok a boldogság témakörében, akinek jól esik, az meg nevessen rajtam, nem érdekel.....egyébként a nagynéném 40 évesen a harmadik férjéhez hófehérbe ment és nem röhögtem.....sok boldogságot!!!
2010. ápr. 26. 10:40
 20/45 anonim ***** válasza:
15%

Szivesen kifejtem, de a tesőd már megtette és mivel őt utálod, hát ezért lett ez a kérdés, tőlem ugyanúgy nem fogod elfodani a választ, mint tőle.

A fehér, habos-babos ruha az értatlanság jelképe, elvileg szüz lányoknak dukál. Már jó ideje nem sokan mennek szüzen férjhez, de ezt csak sejti az ember, bizonyitani nem tudja.

Akin viszont egyértelmü külső jele van annak, hogy nem szüz és ártatlan (terhes, gyereke van), annak nevetséges a fehér, habos-babos ruha.

Én voltam tanú olyan esküvűn, ahol terhes habos-babosban volt, nevetséges is volt... de ez persze az ő dolga, nekem nem fáj.

Hát ilyen egyszerü ez, bár te ezzel nem értesz egyet, attól még nagyon sokan igy gondolják és épp ezért kinevetnének a hátad mögött.

Bocs, nem tudom, hol a billentyüzetemen a hosszú i és ü...

36/L

2010. ápr. 26. 10:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!