Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menyasszonyom szerint ciki ilyen esküvői autónak szerintetek?
Semmi ciki nincs benne, normális autó.
Nyilván feldíszítve lenne esküvői autó.
Mit mondott, mi benne számára a kínos?
Rengeteg ehhez hasonló esküvői autót lehet látni az utakon, akár a násznép autóit, akár a vőlegényt/menyasszonyt szállító autók között is.
szerinte családi autó
úgy volt hogy céges kocsit kapok csak akadtak gondok vele vagy is a fönököm nem intézte el télen persze nekem azt mondta hogy igen:D
ez a kocsi b terv mert jövöhéten esküvö és nem tudom mi lessz a másik kocsival
Nos,ha.még kocsitok sincs,akkor semmilyén autó nem ciki!!
Szedje már össze magát a menyád!
Nem értem miért lenne ciki. Inkább a menyasszonyod ciki.
21/L
Nem olyan, mint a romantikus filmekben az esküvői autó, de ettől még semmi gáz nincs benne. Nagynénéméknek egy Opel Astra volt az esküvőjükön a kocsijuk, és? :D Senki nem azzal volt elfoglalva, a célnek meg tökéletesen megfelelt, eljuttatta őket a szertartásra, meg a másikra, meg a lakodalomba.
Nem tökmindegy? :D
Az esküvőn az a lényeg hogy két szerelmes lélek összeköti az életét. Az autó, a mennyasszonyi ruha, meg a szertartás csak lényegtelen kellékek.
Láttam már szép fehér 1500-as Ladát is esküvői autónak, sőt egy 600-as Trabantot is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!