Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan "ciki" manapság a 2 tanús esküvő?
Az esküvőn a házasulandók és két tanú jelenléte kötelező. A rokonoknak utólag küldtök egy értesítést, hogy ekkor és ekkor összeházasodtatok. Azért az örömszülőket meghívnám a helyetekben. Lehet, hogy a menyasszony édesanyja egy ebédre is vendégül látna titeket.
Ha mégis szeretnétek mulatni, szervezzetek a lakodalomra batyubált! Nem lesz hatfogásos menü, de ha a rokonság megbeszéli, ki milyen salátát, sültet, sütit hoz, összeszeditek a kedvenc zenéiteket, kerítetek két hangfalat meg egy erősítőt, akkor már csak egy helyiséget kell bérelni valahol.
Kit érdekel, hogy hőbörögnek? Ha annyira akarnak bulit, akkor fizessék nektek, vagy fogják be, ne akarjanak a ti pénztárcátokkal rendelkezni.
Majdnem írtam, hogy próbálkozzatok meg egy kis esküvővel, pl anyuéknak is annyi volt, hogy kb 10 emberrel elmentek ebédelni egy étterembe, nem volt nagy dáridó, mégis azért egy kis ünneplés lehetett....... de ilyen rokonoknak, mint a tieid, hogy követelőznek, ilyeneknek megmondanám, hogy lótúró a fülükbe, egy gyufaszálat nem tennék keresztbe értük.
Proli a rokonság. Ez az a tipikus "rendezzé' mán' nagy lakzit" - nyüszítik, te fizeted ők potyáznak.
A másik a "csinájjá mán onokát nekem" - te neveled és szopsz, ő néha eljátszik velük, de ha problémás éppen akkor nem.
A szülők nagyon szeretik más farkával a csalánt verni.
Én teljesen megértelek, sosem akarnék ilyen minimálisnál komolyabb esküvőt. Nevetséges az egész felhajtás!
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!