Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan "ciki" manapság a 2 tanús esküvő?
Kit érdekel hogy kinek tetszik vagy sem?!
Ha nektek ez a vágyatok,meg ez fér bele legyen4De megjegyzem,unokatesom 1-1,5 éve vette feleségül a párját,2 tanuval smemi dinom -dánom nem volt! A lagzi illetve a templomi esküvő most idén lesz augusztus elején!Nem kell a lagzinak 1 azon napon lennie/évbe
Az elso eskuvom hatalmas volt, tobb szaz ember es a vege valas lett, a jelenleginel csak mi voltunk es ket tanu es mindannyian be voltunk tepve a ceremonia alatt, ugyhogy a videon csak azt lehet latni, h Hariboval etetjuk az anyakonyvezetot aki szinten rohogott, es mind a negyen csak pusztulunk a rohogestol:-)))
Viszont mi nem anyagi okok miatt valasztottuk ezt az opciot, hanem mert mar mindketten voltunk elotte hazasok es mindketten hulyesegnek tartjuk a felhajtast. Szerintem semmi ciki nincs benne, eletem elgszebb napja volt, mar amennyire emlekszunk, es a mai napig ha megnezzuk az eskuvoi videot sikitunk a rohogestol:-))))A szuleink mondjuk nem orultek neki, meg szerintuk nem vettuk komolyan de mar 6 ev igazol minket, mikozben az elso konvencionalis meregdraga eskuvom utan egy evvel el is valtam:-)))
Nem épp ciki, de nekem pl nem lett volna szívem a családomat kihagyni belőle, és a férjemnek sem az övét. Ezért voltunk 17-en az esküvőnkön. A legszűkebb család, és baráti kör, aztán egy ebéd. 100 ezer forintba sem került az egész, és mégis megünnepeltük. Annyira volt szűk a családi rész, hogy unokatestvéreket pl már nem hívtunk, bár csak a férjemnek vannak, nekem nincs egy sem:)
Jól gondold meg, hogy tényleg ki akarod hagyni a családodat ebből a fontos pillanatból.
Ha viszont nekik csak a buli számít akkor én sem hívnám őket...de pár barátot azért hívhatnál.
kérdező: akkor meg ne hagyjátok magatokat rábeszélni semmi olyasmire amit ti nem akartok. Mondjátok meg, hogy ha nem tudják elfogadni amit ti szeretnétek akkor ez az ő problémájuk.
Ha mindenképp kéttanús esküvőt akartok, akkor legyen olyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!