Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki ha nincsenek barátok meghívva esküvőre?
A vőlegény oldaláról család 20 plusz közelebbi barát, kedves munkatárs, ismerős lesz meghívva, viszont nekem nincsenek ismerőseim családon kívül, ami meg alapból kicsi. Nem szoktam senkivel sem beszélgetni.
Cikinek számít, hogy családtagokon kívül nem lesznek mások menyasszony oldaláról? Ciki, hogy a koszorúslány is egy viszonylag ismeretlen lány lesz a vőlegény oldaláról?
Semmi sem ciki.
Ha nektek ők fontosak, ők lesznek meghívva. Most azért kár a távoli ismerősöket és régi kollégákat elhívni, hogy részedről is többen legyenek...
Nálunk is hasonlóan alakult a dolog, a páromnak nagy családja van. (Tényleg nagy, heten testvérek, plusz a feleségek, férjek, gyerekek, stb.)
Nekem csak a húgom és az anyám van, meg távolabbi családtagok, akikkel nem szoros a kapcsolat. Így részemről csak ő voltak jelen, és a legjobb barátnőm, aki egyben a tanú is volt.
Nem éreztem cikinek.
Az a fontos, hogy olyanok legyenek jelen, akikkel jól fogjátok érezni magatokat. :)
Nem ciki :-)
Ha nincsenek, akkor nincsenek. Azèrt felesleges lenne összehívogatni fűt-fát, csak hogy többen legyetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!