Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon ciki lenne lakodalmat tartani úgy, hogy már egy éve házasok vagyunk?
Hát ne lakodalom legyen a neve. A testvéremék minden évfordulójukon szerveznek egy nagy bulit otthon, amire az esküvős társaságot hívják meg (70 ember volt kb.) Persze úgysem jön el mindenki, olyan 20-40 fős szokott lenni a vendégsereg, a kert meg jó nagy, így otthon tudják csinálni.
Ne lagzi legyen a neve, hanem egyszerűen csak egy nagy családi, baráti buli, ami anno elmaradt és most szeretnétek pótolni. A szervezést is máshogy oldanám meg a kajára, nem lenne szalagos, masnis feldíszített terem, csak simán egyszerűen.
Én így csinálnám.
Szertartásvezetővel csinálhattok egy olyat, ugyan ami nem hivatalos, teljesen egyedi igényekre szabható és olyan mint egy esküvő. Vehetitek akár a fogadalom megerősítésének is. És akkor utána egy lagzit.
Önmagában szerintem furcsa lenne.
Én ezzel úgy vagyok, hogy ennek akkor és ott van hangulata, az esküvő után. Most már értelmetlen. Bár mi nem csináltunk puccparádét, csak ebéd volt.
Rendezzetek egy sima bulit ha akartok, pl 1. házassági évfordulóra, de lakodalomnak hívni felesleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!