Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most így szokás? Csak én lepődtem meg, és érzem úgy, hogy ez már egy kicsit sok?
Rokonaim lagzija lesz. Már évek óta együtt élnek, gyerek is van, közös lakás, minden. Most egy nagy lagzit akarnak. De nem is ez a lényeg.
Kibéreltek egy vidéki kastélyt a célra, mindentől távol. Nyilván nászajándékot (pénzt), menyasszonytánc-pénzt várnak. Viszont most kaptam egy e-mailt, hogy a szobát a kastélyban nekem kell foglalnom, és fizetnem távozáskor. Ami 30 ezer forint.
Ha ott akarok aludni. Hát ötkor kezdődik az egész, ráadásul nekem nincs autóm - tehát ott "akarok" aludni, és nyilván mások is, akik nem kívánnak absztinensen "mulatni".
Nekem furcsa csak, hogy egy luxus helyen lagziznak, és még a szállást is kifizettetik?
Régen voltam lagziban; írjátok meg, hogy ez most az új szokás...?
"Nem kötelező ott aludni" - de nem tudok hazamenni, este ötkor házasságkötés, utána buli. Max. bekéredzkedek valakinek a kocsijába, de nem tudom, ki mivel lesz, meddig marad, ott alszik-e, mivel nem én vagyok az egyedüli a családban, akit elbizonytalanít ez a helyzet. Különben attól, hogy nincs autóm, még nem vagyok tök csóró, "csak" fiatal, elő tudnám teremteni egyébként azt az összeget a szállásra, ha nagyon akarnám - ahogy itt írta valaki, ha egy nagyon jó barátom, aki előre jelzi, mi az ábra, stb. - de egy lehúzásra nincs pénzem. Tudom, hogy nem nyaralni hínak - ha már itt tartunk, inkább nyaralok abból a pénzből:)
És ha hiszitek, ha nem, NINCS máshol szálláslehetőség, mert ez egy kastély, és pont, nem egy városban van. Nagyon exkluzív hely, csak a foglalása került majdnem egy millióba, állítólag. Rongyrázás szerintem is. De meglesznek nélkülem :)
A kérdésemre különben megkaptam a választ Tőletek: nem, ez azért nem szokás (hála Istennek).
mi ezért szervezünk transzfert, lesz egy kisbusz és bizonyos időközönként indul vissza a két városba, ahonnan a vendégek vannak.
szállás nem tudnánk 100főnek kifizetni és nem várhatjuk el, hogy ők ennyit költsenek.
Szerintem nem szep dolog mas karara mulatni meg rongyrazni.Ertem h ok megtehetik h kastely de akkor menjenek ket tanuval es elvezzek ki.Az eskuvo es lagzi arrol szol h egyutt orulunk az ifju parral az ifju par boldogsaganak.Senkit nem ILLIK olyan helyzetbe hozni h rossz szajizzel ulje vegig az egeszet.Volt olyan evem h 3 eskuvore voltunk hivatalosak,erre ra is ment az az evi nyaralasra szant osszeg.
Ezert amikor nekunk volt,mindent ugy inteztunk h aki odajon es veszi az idot,faradtsagot h odajon,annak annyia dolga h erezze jol magat.Nekunk csak panziora telt de mindenkinek volt szallasa (tiszta,igenyes) aki messzirol jott.Udulesi csekkel fizettuk de megoldottuk.
Nem tudnek olyan rokonomat mondani akinek mosolyogva benyelnem a naszajandekpenz mellett a 30.000es szallast is es nem azert mert smucig vagyok.De ne az en karomon mulatozzon kastelyban.Tuti lemondanam a meghivast.
De most gondolja már végig a "nem nyaralnü hóvnak" kolléga!
Vagyok én meg a párom,lakunk x helyen. (abba is belemehetünk,ha a pár két tagja nem lakott egy városban,a fél násznépet akkor is utaztatni kell)
Tehát vagyunk mi,x helyen,mire kitalálom,hogy én királylánykodni akarok azért a 100 fő meghívottam utazzon el y helyre csak miattunk! Holott lehetséges,hogy eredetileg nem kellene utazniuk,csak ugye a királylánykodás...
Eljönnek annak van egy bizonyos költsége,ha nem állatok és szeretnének egy átmulatott éjszaka után pihenni,akkor fizessenek még a szállásuk miatt is. Vagy b vezrzióban eljönnek és utána hazamennek.
Tényleg nem érzed benne a "kapjabemindenkiafszomezazénnapom" vergődést??? :-)
Ha.meg így gondolja,hogy az ő napja és a vendégek le vannak tojva,akkor miért nem húz el kettesben a párjával??? Jah,mert ugye pénz az mégis csak kéne... :-D
Ez csak egy kifogás, mert nen akarsz elmenni és egyébként is utálod őket.
Te olcsójános, a szállásod, az utazásod, a ruhád, kajád-piád fizesse a pár, te meg veszel nekik pár sorsjegyet meg festesz nekik egy szerinted szép személyes képet? Szerintem ez az undorító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!