Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szokás esküvői szervező...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szokás esküvői szervező segítségét igénybe venni?

Figyelt kérdés
Csak mert tudom, hogy Amerikában és a TLC-féle esküvős műsorokban konkrétan mindent egy esküvőszervező intéz, vesz, csinál, rohangál... :D Érdekelne, hogy nálunk szokás ez? Hisz eléggé elterjedtek a home-made meghívók, a ruhát is az ara a családdal/barátokkal megy kiválasztani, ilyesmik... Szóval MO-n egy ilyen cégnek van jövője? Nem én hoznék létre vagy valami.. :DD Csak érdekel
2016. jún. 24. 08:43
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem olyan formában mint a filmekben, nincs értelme. Mi a szolgáltatókat magunk foglaltuk le, a ruhákat is mi intéztük. A dekorálás részénél viszont nekünk nagy segítség a rendezvényszervező. Nekem se időm, se kedvem, se kézügyességem, se alapanyagom nincs ilyesmikhez. Ráadásul másik városból szerveztük az esküvőt. Ez a csaj feldíszíti a termet, kihozza a virágokat (nemcsak a dekorációhoz hanem a menyasszonyi, koszorúslány csokrokat stb.). Annyi mindennel kell foglalkozni nekem nem lenne kedvem még az esküvőm napján székszoknyát igazgatni. Mi megmondtuk mire van szükségünk de ő futkoz érte nem mi :D Pl. lesznek lufik, lesz rajta egy képeslap megcímezve, és majd a szertartás után felengedjük. Ezeket is ő írta, meg ő fújatja fel, nem nekünk kell még elmenni érte aznap. Mire megyünk ott lesz a gyűrűpárna, a pezsgőspohár meg minden "vacak" ami kell :)
2016. jún. 24. 09:57
 2/4 anonim ***** válasza:

Dunát lehet rekeszteni az esküvőszervezőkkel. Van piaca, de korántsem úgy néz ki a dolog, mint a filmeken, ahol szinte kötelező esküvőszervezőt fogadni, sokan érzik úgy, hogy ezzel kiveszik a kezükből az irányítást, no meg sajnálják rá a pénzt... (Hasonlóan, ahogy Amerikában senkinek nem jutna eszébe egyedül eladni az ingatlanát, nálunk meg kifejezetten idegenkedik a többség attól, hogy ingatlanost fogadjon.)

Magyarországon néhányan tudnak csak megélni esküvőszervezésből, és nagyon sok a kezdő vállalkozás, sokan szeretnének boldogulni a szakmában, aztán vagy sikerül befutni, vagy nem (de inkább nem).

2016. jún. 24. 11:08
 3/4 anonim ***** válasza:
Pont a minap futottam bele egy hirdetésbe és megnéztem. Többféle csomagja volt a cégnek. Az alapcsomagban az esküvő napján vállalták a szervezést, hogy az ifjú párnak tényleg csak annyi dolga legyen, hogy házasodjon és ünnepeljen. Az alapcsomag részeként ha még hiányzik 1-2 szolgáltató tudnak ajánlani, de a szervezés ezen része a párra hárul. A deluxe csomagban a pár csak elmondja mit szeretne és mindent ők intéznek a-tól z-ig és folyamatosan értesítik a párt illetve éjjel-nappal minden nyűggel lehet őket keresni. Ha jól rémlik ez valami 400 ezres összegért elérhető. Az alapcsomag meg talán 80 ezer. Szóval azért jól megélni biztos nem tudnak belőle de mellékfoglalkozásként nem olyan rossz. De egyébként valószínűleg azért sem elterjedt, mert amerikában pl a szolgáltatók nem a párnál hanem az esküvőszervezőnél pitiznek, hogy ismerje meg őket, válassza őket ha ajánlani kell. Tehát a pár akkor találkozik egyes szolgáltatókkal ha az esküvőszervező ajánlja és sok helyszín pl csak esküvőszervezőkkel áll szóba, földi halandó nem is tud helyszínt foglalni, mert időpontot sem kap. Meg amerikában az is más, hogy ott az esküvőszervezés egy jelentős része a tanúkra hárul, tehát ott nem csak annyi a dolguk, hogy aláírnak, mint idehaza, hanem komoly feladatot vesznek a nyakukba. (egyik rokon amerikában él és nem rég volt tanú, ő mesélte az egészet)
2016. jún. 24. 11:47
 4/4 anonim ***** válasza:
ha sok az elszórni való pénzed, akkor rajta!
2016. jún. 26. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!