Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dekorációval kapcsolatos segítséget szeretnék?!
Türkiz dekort szeretnék.
Az ültetőkártyát én készítem majd. Egy egyszerűt tervezek. Kérdés, hogy
-fehér lapon, fekete betűkkel, egy türkiz dísz (pl. masni, vagy selyemszalag, vagy bármi) vagy
- türkiz lapon, fekete betűkkel? és valami fehér dísz legyen?
Fehér terítőt, és türkiz futót szeretnék középre. A virágokat még nem tudom (ebben is segíthettek) :D.
És a szalvéta is kérdéses még. Hogy az türkiz legyen vgy fehér?
Köszi
az én szavazataim :)
- fehér lapon, fekete betűkkel, egy türkiz dísz (pl. masni, vagy selyemszalag, vagy bármi)
- fehér virág, és a vázán (ami átlátszó vagy fehér), türkiz szalag
- ha fehér terítő van türkiz futóval, akkor a türkiz szalvéta jó választás, ha találsz mindenből ugyanolyan árnyalatút :)
hihi két különböző vélemény! :D jó lesz :D De köszönöm neked is, így is tetszik meg úgy is ahogy az első írta! Nehéz döntés lesz!
Ja és elvileg a székszoknya fehér, rajta türkiz masni, azt elfelejtettem írni!
Fehér virág mi van még rózsán kívül? Augusztusi esküvő van tervbe!
Ha a futóra teszed az ültetőkártyákat, akkor a fehér alapút választanám, ha a tányérba (láttam már olyat), akkor a türkizt.
Szalvétánál is, ha a tányérba hajtogatjátok, vagy a fehér terítőre, akkor a türkizt, ha a futóra esetleg a pohárba (ami a futón van) hajtogatva teszitek, akkor fehér.
Virágnak fehéret választanék, és ha kaptok fehér vagy áttetsző vázát, akkor a nyakára kötnék egy türkiz szalagot.
-Ültetőkártyát mindenképp fehérre csináld, távolabbról jobban látszik és gondolj az idősebb vendégekre, akik nem látnak olyan jól közelre, nekik egy türkiz kártya olvashatatlan lesz...
-Virág szerintem fehér vázában fehér virág, esetleg valami sötétlila virág is lehet bele, mert a türkiz-lila szép párosítás nagyon
-Szalvéta: ha a virág egyszínű, akkor lehet türkiz, de ha többszínű a virág, akkor fehér, mert különben túl erőteljes lesz az összhatás már.
Soksoksok bódottágot <3
Köszönöm mindenkinek! Nagyon hasznos infók!!!
Kedves 1. én is az egyszerűség híve vagyok :D akkor a kövekről lemondok, de a fehér csipke szerintetek belefér még?
A fehér ültetőkártya nyert eddig! Valószínűleg az marad! Jöhetnek még ötletek bármire "vevő" vagyok! köszi köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!