Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dekorációval kapcsolatos segítséget szeretnék?!
Türkiz dekort szeretnék.
Az ültetőkártyát én készítem majd. Egy egyszerűt tervezek. Kérdés, hogy
-fehér lapon, fekete betűkkel, egy türkiz dísz (pl. masni, vagy selyemszalag, vagy bármi) vagy
- türkiz lapon, fekete betűkkel? és valami fehér dísz legyen?
Fehér terítőt, és türkiz futót szeretnék középre. A virágokat még nem tudom (ebben is segíthettek) :D.
És a szalvéta is kérdéses még. Hogy az türkiz legyen vgy fehér?
Köszi
ültetőkártyának biztos a fehéret választanám türkiz dísszel
szalvétának szerintem jobb a fehér, ha túl sok minden türkiz színű, akkor az már túlzás, nem adja ki olyan jól
erőteljes szín, ami akkor lesz szép ha a háttér fehér
virágnak szintén fehéret választanék és vagy a vázán lenne valami egyszerű minta vagy masni vagy a virágok közé lehet tenni vmi türkiz színű díszt
a masnis megoldásnál meg vagy áttetsző szalaggal lenne szép vagy fehér-türkiz kombinációval
a csipke pedig szerintem már sok lenne, de ezt valóban látni kéne
Az ültetőcéduláknál a szöveg legyen sötét türkiz, ne fekete. A fekete agresszív. Az ilyen személyes dolgokhoz a sötét színt és a sötét szürkét használjuk.
Vázát én az ikeás kis szögletest választanám, nagyon elegáns, és fehér szalvétát hozzá, fehér virágokkal.
Igazából a ropogósra keményített, valódi damaszt szalvéta a legszebb, ezeket lehet bérelni, végszükség esetére a 40x40cm damaszt hatású szalvéta. én pont most rendeltem tőlük
nagyon ügyes hajtogatós ajánlatuk is van, a dupla vitorla nagyon szép és nem annyira macerás
Nagyon tetszik! A második kép különösen, ritkán találkozok ilyen visszafogott eleganciával, aki mer és tud, ennyire "kevéssel" ekkora hatást elérni!!!!
Végre nincs teleszemetelve az asztal:)
A második nekem is nagyon tetszik, de egy kis szines virággal is eltudnám képzelni!
Innen az első kép, természetesen türkizbe? Milyen lenne?
Fehér szalvéta és türkiz masni, meg ültetőkártya rákötve. Ugyanúgy türkiz futó! Szines virágok?
nem rossz, de fölhívom a figyelmedet, hogy a képen textil szalvéta látható, aminek határozott kiállása van, de általában papírszalvétát használnak, jobb esetben textilhatásút, ami elég plöttyedt és kicsi (épp itt küzdök egyel, hogy kihozzam belőle a legtöbbet) az nem mutat ilyen jól. A dekor, persze, jó lenne, ahogyan írod, csak, könyörgöm, ne fekete szöveggel, hanem sötét türkizzel írd, legalább:)
(Lehet textil szalvétát bérelni.)
igen igen, ahogy kiírtam már láttam is, hogy az textil szalvéta :S Bérelni nem szeretnék, jó lesz a sima szalvéta is :) Így az ötlet elvetve :D
Szóval vissza a rendes kis ültetőkártyához, akkor szerinted fehér és türkiz betűk legyen rajta? és legyen mondjuk egy kis szatén is?
Én ötletem: :)
Ültetőkártya: törtfehér fényes lapon (ez nagyon elegáns) türkizkék betűkkel legyen a név és jobb vagy bal alsó sarokban valami kis minta
Szalvéta: Szerintem törtfehér legyen :)
Asztal: Törtfehér vagy fahér terítő és türkiz futó tökéletes :)
Virág: Mondjuk fehér rózsa és kék hortenzia :) de én a kék hortenziát mindenképpen beletenném :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!