Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Menyasszonyi sminkért reális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Menyasszonyi sminkért reális ez az ár?

Figyelt kérdés
Próbasminkkel együtt 10.000 ft megyeszékhelyen?
2016. máj. 17. 15:32
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Szerintem reális, vagyis máshol sem olcsóbb. Nekem ennyit megér.
2016. máj. 17. 22:03
 22/26 anonim ***** válasza:
96%
19: falu/nem falu, tok mindegy. Egy normalis smink, minosegi, tartos alapanyagokkal anyagkoltsegben majdnem tobb, mint 1700 ft! Es akkor munkadijrol nem is beszelunk. Aki ennyi penzt ker egy menyasszonyi sminkert, az az en fejemhez hozza ne nyuljon, mert tutira euros boltban veszi az alapozot, de legjobb esetben is rossmannban a leggagyibbat. 1700??? Nevetseges!
2016. máj. 17. 22:28
 23/26 anonim ***** válasza:
Ja hát igen, aki szerint az 1700-as smink minőségi... jó, olyan, amilyet kérsz, tehetséges a sminkes, az lehet, aláírom. De hogy megérje neki ennyiért, a legszarabb alapanyagokkal fog dolgozni, amik úgy elpárolognak akár 4-5 óra után is az arcodról, nemhogy 10 óra után, egy átlag lagziban, ahol hajnalig folyik a buli... egy normális sminkfixáló 3000 Ft-nál kezdődik pl. Hogy egy sminkes mindenkinek szép sminket tudjon csinálni, úgy kell indulnia, hogy legalább 4-5 árnyalatú alapozót vesz, ha nem többet. Ebből egy minőségi (igen, itt már nem a L'orealról meg a Maybelline-ről beszélünk alkalmi sminknél) 4-5-6e Ft-nál kezdődik. Csak akkor éri meg 1700-ért, ha kínai boltból veszi a minőségtelen alapozót, vagy nagyon maximum a legolcsóbb She-t/Essence-t/Lovelyt... vagy rád keni a lejártat.
2016. máj. 18. 09:11
 24/26 anonim ***** válasza:
Én férfi vagyok, de női ismerőseim 5000-6000 Ft-okat is fizetnek egy esküvői sminkért, ilyeneket hallottam tőlük. Mármint koszorúslányként például. Ezek után egy menyasszonyi sminkért abszolút hihetőnek tartom a 10000 Ft-ot.
2016. máj. 18. 12:43
 25/26 anonim ***** válasza:
Reális. Én is megyeszékhelyen lakom és 6-6000 Ft volt a próbasmink és a menyasszonyi smink is.
2016. máj. 18. 14:15
 26/26 anonim ***** válasza:
Én kiadnék érte ennyi pénzt, ha találnék végre egy olyan sminkest vagy kozmetikust, aki jobban sminkel nálam :(
2016. máj. 19. 13:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!