Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Reális ár a menyasszonyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Reális ár a menyasszonyi csokorért?

Figyelt kérdés

A virágos kb. 12.000,- forintért csinálná meg a következő csokrot:

- 20 szál rózsaszín rózsa (2-3 színárnyalatban)

- stephanotisek (koszorúfutóka) gyönggyel a közepükön

- valami kis zöld a csokor köré

- a szárak szalaggal körbetekerve

- az esküvő március elején, nőnap előtt lenne (ez ugye kicsit feltornássza a virágárakat)

2011. febr. 15. 08:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
84%
szerintem teljesen korrekt ajánlat. gondolj bele: 20 szál rózsát ha megveszel...darabja minimum 500 ft. az már 10.000. szinte ingyen van a többi. jó ajánlat ez
2011. febr. 15. 08:29
 2/11 anonim ***** válasza:
76%
Reális,sőt még nem is olyan drága.Nekem novemberben csináltak egy kicsi csokrot 5 ezerért,ha jól emlékszem 7 szál rózsa volt benne.SAjnos ilyen árak vannak:-(
2011. febr. 15. 08:30
 3/11 anonim ***** válasza:
Abszolút reális, sőt! Én is azt mondom, hogy még nem is olyan drága!
2011. febr. 15. 08:33
 4/11 anonim ***** válasza:
77%

Én 900-ért is láttam már rózsát/szál

Szóval ez tök jó ár

2011. febr. 15. 09:26
 5/11 anonim válasza:
Szerintem is nagyon jó ár!!!. Nekem 5000 Ft volt fele ekkora csokor még 8 évvel ezelőtt. Igaz attól is függ, hogy az ország mely tájékán élsz. (Én Bp-től nem messze, de véleményem szerint ez simán belefér ekkora csokorért még határ mentén is. De vigyázz ekkora csokorral!!!. Gondold azért végig, hogy ezt meg is kell tartanod, illik-e a méretedhez, ruhádhoz (pl, ha A vonalú a ruha nem biztos, hogy passzol hozzá), stb. Nekem elég nehéz volt már a végén a fele ekkora is (pedig tök sokszor le kellett passzolnom a tanunak bizonyos szituációkban, vagy volt, hogy az ölembe raktam), de mégis volt súlya.
2011. febr. 15. 09:32
 6/11 A kérdező kommentje:

Mindenkinek köszi a válaszokat!

Kedves 9:32-es, azt mondod, ez nagy/nehéz csokor? Én is kicsit soknak találom a 20 szálat, félek, hogy nagyon drabális lenne, de a virágos szerint ennyi kellene, hogy jól nézzen ki a csokor. Én eredetileg olyan 15 szálra gondoltam.

Egyébként nagy abroncsos ruhám lesz, 165cm 52kg vagyok.

Ilyen lenne a csokor, csak kisebb méretben:

[link]

2011. febr. 15. 09:50
 7/11 anonim válasza:
Azért írtam, hogy gondold végig és ha aggályaid vannak, keressetek egy olyan csokrot (ha már beleszólhatsz), amibe azonnal beleszeretsz és egy csöpp aggodalmad nincs. Ezt (jó esetben) egy életre veszed, legalábbis úgy értem, egy életre emlékezni fogsz erre a napra és a képek mindig ott lesznek. Ne az jusson az eszedbe, hogy nem passzol a virág hozzád. Nekem meglepetés volt a csokor (férjem csináltatta)de mondom gyönyörű volt, (igaz picit nehéz a végére), de ennél kisebb tényleg nem lett volna való egy esküvőre. Képet nem tudok küldeni (akkor még nem digitálissal dolgozott a fotós) de mondom amikor ránézek a falon a képünkre minden egyes részletébe szerelmes vagyok. Sok boldogságot és legalább ilyen nagy szerelmet (2 gyermekes szerelmes asszony-feleség).
2011. febr. 15. 10:03
 8/11 anonim ***** válasza:

szerintem nagyon jó ár

ilyesmi lesz:

[link]

[link]

?

mert ehhez szerintem nem sok a 20 szál, plusz le is van vágva a szárából. meg tartani sem kell olyan hű de sokáig, hogy olyan nehéz legyen-szerintem

2011. febr. 15. 12:45
 9/11 anonim ***** válasza:

Kérdező, amit linkeltél az egy nagyon nagy csokor, agyonnyomja a ruhádat (a képen lévő ruhát is), meg téged is az 52 kilóddal.

Az ár viszont reális, mert a menyasszonyi csokorban a tartósítást kell megfizetni, a csokrot előző este vagy reggel készítik, onnatól nincs vízben, ki kell bírnia a fotózást, a szertartásokat és még az estét is, akár melegben is. Legtöbb helyen átitatják a virágokat valami anyaggal, amitől nem kókadnak le. (Erre kérdezz rá, ha nem csinálják, nem éri meg! 1 óra alatt tönkremennek a rózsáid, főleg nyáron!)

Amúgy szerintem a csokorba kisebb fejű rózsákat használnak, az nem kerül 900 Ft-ba szálanként.

2011. febr. 15. 14:17
 10/11 anonim válasza:
Az nagyon jó! Nekem tavaly júliusban 25 ezerbe került a csokrom 10-12 szál rózsa és 6-8 orchidea!
2011. febr. 15. 15:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!