Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menyasszonyi sminkért reális ez az ár?
Jézus,na az a h.ülye,aki kiad érte ennyit!
Sima kozmetikus is kisminkel rendesen,csak ne ejtsd ki a szádon,hogy esküvő!
Akkor meg mi a kérdés??
Engem kozmetikus sminkelt,se le nem folyt,se el nem kenődött,pedig volt haddelhadd rendesen.
Lehet s. Zar kozmetikust fogtál ki??
Igen, kozmetikusból is lehet jó vagy rossz, de én úgy vagyok vele, hogy akkor inkább hivatásos sminkeshez megyek. mint hogy kozmetikusnál legyek, aztán csalódnom kelljen benne. Láttam már kozmetikus által készített sminket, vagy az volt a baj vele, hogy tehetségtelen volt, vagy az, hogy baromira nem volt tartós. Én inkább kiadnék többet egy olyan sminkért, ami garancia, hogy 100%-ban úgy marad, ahogy felkenték, nem fog kifakulni, lemállni, szétjönni, nem fog feloldódni a könnyezéstől vagy a nyári melegtől, ha vki nyáron megy férjhez (ellenben láttam már esküvőn gagyi sminket... hát... inkább nem kockáztatnék, maradjunk annyiban). Én is tudok magamnak sminkelni, nem is rosszul, de olyan termékeim nincsenek, amik garantálják azt, hogy 8+ óráig érintetlen marad a sminkem, és azt sem tudom, fotózáshoz hogy érdemes sminkelni. Én inkább kifizetem ezért azt a plusz 10-15e Ft-ot...
Amúgy reális is az ár. A sminkesek is haszonból élnek, és nem a "gagyi" (hétköznapra jó, eseményre már nem) Avon, Essence márkákkal meg Asia Center-es ecsetekkel dolgoznak, már a jobbak közülük. Ezek amortizálódnak használat közben, fogynak a termékek, normális helyen folyamatosan fertőtlenítik az ecseteket, a rúzst, szájfényt, hát az sem ingyen van.
Persze, ha vki úgy dönt, hogy neki ez nem kell, lelke rajta, de az is biztos, hogy nem lesz olyan tartós, mint a profi smink... ha maga csinálja (kiv. ha maga is sminkmester, de akkor nem fog itt csodálkozni az árakon), és elég nagy eséllyel lesz nem túl jó, ha vmi himihumi kozmetikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!