Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csepp alakú menyasszonyi csokor,7 kitűző, autó dísz kálából 50000?
Én spórolok nektek most 50.000-t.
Irány a virágboltba olcsó virágoért. Megkötöd kirakod jeee és máris maradt majdnem 50 ropid.
Tízből jól ki lehet hozni. Ha van a közelben kevésbé őrzött virágoskert akkor pedig "ingyé'"
Tanult mesterségem a virágkötő, (nem gyakorlom.) Nem hallottam a kála nedvének kimoshatatlanságáról. Nekem is kála csokrom volt (karonhordott fazon) tehát a karomon fekve vittem, semmi problémát nem okozott. Tégy egy próbát: vegyél egy szálat és a vágott végével maszatolj össze egy fehér textilt, és meglátod. Szerintem nem lesz probléma. Viszont a liliom bibéjét tényleg ki kell vágni, mert annak a sárga pora az aztán összekeni a ruhát. (sajnálatos, mert nagyon dekoratív) ha véletlenül a ruhára kerül, akkor nem szabad elkezdeni lesöpörni, mert belekenődik, hanem erre készített celluxdarabbal kell leemelni a ruháról.
Az árat tekintve egy képről leszámoltam 15 db rózsa és 8 db kála és egyéb apróságok voltak a csokorban. Zölddel együtt kijönne 25000-ből és a másik 25 a többi. Én úgy látom talán lehetne pár ezerrel kevesebb, de ez az üzlettől is függ, virágszalonban drágább, vidéken lévő virágboltban lehet olcsóbb.
Attól függ, melyik időszak. A kála, ha nem magyarországi kertészetből van, hanem import, baromi drága. Ha van szezonja Magyarországon, mikor az esküvőtök van, akkor olcsóbb.
Ha nem ragaszkodsz a kálához, akkor lehet idényvirágból is csokrot köttetni, olcsóbb lesz.
Szia!
Kálából!? az sok most mondom így látatlanban is
Nekünk csokor: 15-18 ezer még nincs meg a pontos összeg. Nem csepp alakú, de divatos asszimetrikus és nem óriási.
Kitűzők 1200 Ft/db
Autódísz: Max . 20-25 szerintem ha kálából... nem egy drága virág.
Ja és nem vidéken, hanem Budán! van a dekorosunk és nekünk drágább virágok is lesznek benne.
Nekünk a dekoráció olyan 70 főre lesz 180 ezer maximum, ezt úgy, hogy mi is viszünk hozzá egyedi elemeket.
Tipp: a kálát tényleg felejtsd el szerintem, egyrészt borzasztóan ódivatú, másrészt nagyon nehéz kezelni tényleg. Magam is meglepődtem mikor írtad. De ha ragaszkodsz hozzá, akkor nem kéne, hogy ennyi legyen a végösszeg (lehúzás szagot érzek).
:) sok sikert kívánok és kellemes szervezést! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!