Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menyasszonyi sminkért reális ez az ár?
El kellene végre felejteni ezt a marhaságot, hogy valami csak azért drágább mert esküvő. Azért drágább mert az esküvővel a körülmények és így az adott termékre/szolgáltatásra fordított munkaórák száma és a hozzájuk felhasznált alapanyagköltség is óriásit változik.
2016. máj. 17. 17:05
Az ár meg egyébként a reális alatt van.
2016. máj. 17. 17:05
5-ös: bravó, ügyes vagy! Feltaláltad a spanyol viaszt. Csak figyeld meg, hogy meddig tart az a smink, amit csak pár órás viseletnek tesz fel a kozmetikus/sminkes, meg meddig tart az, amit úgy rak fel, hogy tudja, hogy jó esetben is tizenix (közel 20) órát lesz a fejeden és ki kell bírnia azt is, hogy adott esetben taknyod-nyálad folyik, amikor az igen közben szétbőgöd az agyad, meg a negyvenedik Marika néni is összenyalja a fejed a gratuláció közben. A kettő között az a különbség, hogy te a "nem mondom meg, hogy menyasszony vagyok" sminkeddel 1 óra elteltével úgy nézel ki, mint egy 3 napja fürdetlen sarki K, én meg hajnal 6-kor lagzi után úgy blattyogok haza, mintha fél órája sminkeltek volna ki, nem előző reggel 6kor. Sőt, mi több, én vasárnap reggel még a szombat reggel felrakott menyasszonyi sminkemben úgy ültem fel a repülőre, hogy még a szemcerkát se kellett megigazítanom. Ibizán mostam le a sminkemet vasárnap délben. A bőröm meg olyan hibátlan volt, mint a babapopsi, még egy piros pöttyöm se volt a több, mint 24 órás sminktől, nem még egy ragya. Szóval hagyjad már az okoskodást...
2016. máj. 17. 17:06
Aha,gondolom nem olvastad a 8 hsz-omat,amiben leírtam mindent!
Szóval hagyjad már az okoskodást... :-D
2016. máj. 17. 17:08
Szia! Én szívesen kisminkellek, akár ingyen :) 17 éves lány vagyok, de szerintem nagyon jól sminkelek :)
2016. máj. 17. 17:13
Mert akinek rálátása van, mert esetleg esküvőszakmában dolgozik, az nyilván csak okoskodik, de Te mindent tudsz. Nyilván. Az iróniát pedig az I betűnél keresd a szótárban.
Én fotósként azt mondom, hogy van különbség smink és smink között és nem csak árban. Rengetegszer fotózom magát a sminkelést is és "laikusként" is különbséget tudok tenni az itt megemlített sminkformák között. Igen lehet retusálni, lehet lágyítani a bőrt, sőt utólag is ki tudom javítani a képeken ha valakinek szétesik az olcsó sminkje amikor először elsírja magát a szertartáson, csak nem teszem. Nem azért mert derogál, hanem azért mert nem festő vagyok hanem fotós. Azért nem mert egy jól sminkelt menyasszony esküvői képanyagán is 120 órát dolgozom mire az elkészül és ha mind a nyolcszáz képen nekiállok a sminkjét javítgatni akkor az kb. 800 órával tolja meg a ráfordított időt ezt pedig nem fizeti meg senki, pedig alapból én sem vagyok olcsó (egész napos esküvőket kb. 300e Ft-ért vállalok és mielőtt valaki azzal vádolna, hogy biztos itt akarom megtölteni a naptáram: idénre már nincs szabad időpontom és jövőre is nagyon szépen fogynak).
2016. máj. 17. 17:20
Azt senki nem mondta, hogy kozmetikus nem tud jól sminkelni esküvőre, hanem azt mondtuk, hogy sima kozmetikusnál jóval nagyobb az esély arra, hogy olyan munkát ad ki a kezéből, ami x óra esküvőzés után nem örömkönnyekre ad okod, hanem bőgésre. Annak szerencséje van, akinek 14 órát rajta maradt a fején a sminkje teljesen moccanatlanul, nemcsak tessék-lássék úgy, hogy nem hivatásos sminkes készítette. Ellenben olyat már többet láttam, hogy egy sima 4órára kellő szalagavatós sminket sem tudtak úgy megcsinálni egyes kozmetikusok, hogy ne fakuljon ki nap végére.
2016. máj. 17. 17:38
Jah, csak lehet, h a te borod elbirja a sima, par orara hasznalhato sminket is. De akinek zsirosodik a bore, az megnezheti magat egy sima, mezei mac, vagy akarmilyen also kozepkategorias minkben par ora elteltevel. Az is lehet, h te is olyan voltal nehany ora utan, mint a mosott xxxx, csak teged nem zavart, mert elegedett voltal azzal a megsporolt parezer forinttal. Aki minoseget akar, es szeretne a menyecsketancon is ugy kinezni, mint reggel 8kor a sminkesnel, az meg kifizeti erte a rendes arat es felrakat olyan alapozot, pudert, korrektort, szemfesteket, spiralt, stb, amit egy cunami nem visz le a fejerol! Van kulonbseg smink es smink kozott! Ha kozlod, h menyasszony vagy es ennek a fejeden ki kell tartania masnap hajnalig, akkor nem ugyan azt a fiokot huzza ki a sminkes, hidd csak el... Ha inkompetens vagy a temaban, akkor inkabb ne szolj bele... (Az i betunel keresd a szotarban. gondolom, nem ismered a kifejezest.)
2016. máj. 17. 18:20
Itt 1700ftba kerül, nem kell leszolni, hogy ennyiért olyan is!!! Gyönyörű kifogastalan sminket csinal, amilyet kersz. Ez falun van!
2016. máj. 17. 19:37
Inkább magamat sminkelném.
2016. máj. 17. 20:55
Kapcsolódó kérdések: