Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A menyasszonytánc mindig éjfélkor van?
Szia
Nekünk éjfélkor volt a menyasszonytánc.11 után a közel 150 fő-ből 43 maradt ott a többiek gyorsan elpárologtak,igaz a 43-ból 20 már totál kész volt,a maradék a szülők,testvérek és mi voltunk.....
Több olyan esküvőn is voltam ahol a mennyasszonytáncra eltűnt a vendégek többsége,és nem éppen az éjféli időpont miatt...Akkor tartjátok a táncot amikor akarjátok.
23:20
Lehet, hogy csak azt a 43-at kellett volna meghívni az esküvőre, sajnálom.
Mi nem tervezünk ilyen sok embert, nincs 150 barátunk, és csak a családunkat és a barátainkat hívjuk meg kb. 50 ember, úgyhogy remélem ilyen okból nem párolognak el.
Dehogy kell ezt ennyire szigorúan venni. A miénken én pl. megkértem a vőfélyt, hogy kicsit hamarabb menjünk öltözködni, mert elég nehéz volt a ruhámban táncolni. Mondta, hogy oké, akkor 11-fél 12 körül mehetünk. Aztán úgy belemerültünk a buliba meg a táncba, hogy fél 1-kor alig bírt szegénykém elrángatni minket.
És hidd el, senki sem lesz kimerülve. És egyékbént mi azt vettük észre, hogy fel sem tűnt már akkor nekik, hogy mi nem vagyunk bent!:) Pedig elég sok időnk volt, kb. 40 perc. Addig a násznép bent táncolt, így nekünk még letusolni is volt időnk, meg szuszanni egyet. Ezért hálás voltam a vőfélynek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!