Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki akarta érvényesül az esküvőn ebben a helyzetben?
Egyelőre még nem valós dolog, de előbb utóbb az lehet..
Páromnak van egy lány barátja, akit nem kedvelek (elég nyomós indokkal). Nem fúrom, nem zavar ha találkoznak, vagy napi szinten beszélnek, amíg engem kihagynak. Ők több éve jó barátok, elég szoros köztük a kapocs. Esélyes, hogy ő, majd ha lesz, el akarja hívni az esküvőknkre. De én ezt nem szeretném.
Na most..itt szerintetek van kompromisszumos lehetőség? Vagy ezt hogy lehet/kéne megoldani?
Én sem örülnék egy ilyen helyzetnek, de az esküvőn pont, hogy azt kellene végignéznie hogy téged vesz el, akiről ő csak álmodhat.
A probléma valójában ott kezdődik, hogy a párod szándékosan játssza a hülyét, mert ha beismerné hogy a lány tényleg flörtöl vele, akkor joggal lehetnél féltékeny. Így viszont csak képzelődő, féltékenykedő őrült vagy, hiszen ők csak "barátok". Mivel írtad hogy mások is látják nem csak te, így biztos vagyok benne, hogy a párod élvezi a helyzetet. Így viszont már én sem tudnék magabiztosan kiállni az oltár elé, mert sanszos, hogy félrelépett, de lehet hogy csak az alkalomra vár, hogy egy vita után megvigasztalhassa.
Próbáld rendezni a helyzetet, addig ne mondj igent, mert képtelen leszel jól érezni magad az esküvőn. És ez független attól, hogy ez a ribi ott van-e vagy sem. Mert a probléma utána is fenn fog állni.
ma 08:07
Minden szóval tökéletesen egyetértek!
Ne zavarjon téged, hogy ott lesz. Hülyeség, hogy féltékeny vagy, téged vesz feleségül, téged szeret. Még örülhetsz is neki, ott fog irigykedni rád szegény, ha nem bírod a csajt lehet az az érzésed, hogy te győztél.
Nyugodtan hívjátok meg.
Még egy nyomós indok, hogy nagyon ritkán alakul ki barátságból szerelem, ha valami lehetett volna köztük már lett volna, mielőtt te beléptél a képbe, de már akkor sem lett semmi, vőlegényedet barátzónába tette, most meg, hogy összeházasodtok már ezer százalék, hogy nem lesz köztük semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!