Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki akarta érvényesül az esküvőn ebben a helyzetben?
Egyelőre még nem valós dolog, de előbb utóbb az lehet..
Páromnak van egy lány barátja, akit nem kedvelek (elég nyomós indokkal). Nem fúrom, nem zavar ha találkoznak, vagy napi szinten beszélnek, amíg engem kihagynak. Ők több éve jó barátok, elég szoros köztük a kapocs. Esélyes, hogy ő, majd ha lesz, el akarja hívni az esküvőknkre. De én ezt nem szeretném.
Na most..itt szerintetek van kompromisszumos lehetőség? Vagy ezt hogy lehet/kéne megoldani?
Azon kívül van érved, hogy nem csíped a csajt? Esélyes, hogy beszólogasson neked vagy bármilyen módon rontsa a közhangulatot? Ha csak a személyével van bajod, hogy nem kedveled, akkor én nem csinálnék nagy ügyet abból, ha eljön.
De ez egy vélemény, helyettetek nem dönthet senki.
Szerintem van jó megoldás.
Meghívod a lehető legiccsesebb "há há há" jódlizó mesterkélt stílusban utána elületed a sarokba, az első koccintási pezsgőjébe "Bikafix" nyugtatót teszel és már az előételnél mélyen fog aluszkálni a sarokban. Amíg a párod elvan mással addig kiviteted 2 erősebb sráccal és hazaküldeted taxival. És máris nincs ott, pedig meghívtad :P :D
A nyomós indok, hogy egy alamuszinyuszi..régen, mikor én még képben sem voltam, ők bejöttek egymásnak, ment a jobbra balra szenvedés, de nem lett köztük semmi. Aztán, mikor már én is megismertem, voltak félreérthető jelek, egy olyan nézés, egy félmondat, amit nem csak én vettem észre, hanem pár ismerős is, és a lány hellyel-közzel beismerte, hogy nem csak barátnak tekinti..párom ezt nem ismeri el ennek ellenére sem, szerinte mi magyarázzuk be magunknak ezeket a dolgokat és nem a lány akar tőle többet.
Szóval ez a nyomós ok. Nem akarom, hogy ez a ... ott legyen. De az eszem meg tudja, hogy de igen, ebben majd engednem kéne.
Viszont nem, nem az a beszólogatós típus, szóval ha ott lenne nem lenne balhé, csak engem zavarna.
Figyelj, szerintem a koncepcióm tök rendben van. El lett hívva. Ja, hogy pont rosszul lett és haza kellett menjen? Jaj de kár. De túléljük.
13:22: A leírásod alapján nekem inkább a párod tűnik alamuszinak. A lány őszinte volt.
Én nem tudom, képes lennék-e egyáltalán feleségül menni olyasvalakihez, akinek lényegében tök kényelmes, hogy van egy barátnője és emellett még maga mellett tart egy egyszemélyes rajongótábort (a barátzónában, ahogy itt mondani szokás), aki a hiúságát legyezgeti. De az a legszebb, hogy ezt még be sem ismeri. Komolytalan ez a srác, én személy szerint nem terveznék vele nagyon házasságot.
A lány helyében meg nem hiszem, hogy elfogadnám a meghívást.
Szerintem rosszul látod a helyzetet.
Ha idegesít a csaj, igenis legyen ott az esküvőn és lássa, hogy elvesz párod, nagy az öröm, holtomiglan, holtodiglan. Te pedig húzd ki magad, legyél büszke, ragyogj, tedd boldoggá barátodat, ő pedig téged. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!