Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ki akarta érvényesül az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki akarta érvényesül az esküvőn ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

Egyelőre még nem valós dolog, de előbb utóbb az lehet..

Páromnak van egy lány barátja, akit nem kedvelek (elég nyomós indokkal). Nem fúrom, nem zavar ha találkoznak, vagy napi szinten beszélnek, amíg engem kihagynak. Ők több éve jó barátok, elég szoros köztük a kapocs. Esélyes, hogy ő, majd ha lesz, el akarja hívni az esküvőknkre. De én ezt nem szeretném.

Na most..itt szerintetek van kompromisszumos lehetőség? Vagy ezt hogy lehet/kéne megoldani?

2016. ápr. 5. 12:47
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
21%

Én alapból készülök rá, hogy ilyesmi történik, így nem fognak tudni átverni. Csak abból iszom amit épp akkor nyitnak fel és esélye se volt senkinek belecsempészni semmit.

Amúgy még mindig jobb ez, mintha tudom is én véletlen balesetnek álcázva pont minden probémás vendég fejére esik egy gerenda vagy ilyenek.

2016. ápr. 5. 13:32
 12/25 anonim ***** válasza:
60%
Szerintem meg törődj bele, hogy ott lesz. Ne légy már ennyire ilyen.
2016. ápr. 5. 13:32
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, mennyire távoli ez az esküvő dolog, de még az is megtörténhet, hogy ott valaki elcsavarja a csaj fejét. :-)
2016. ápr. 5. 13:33
 14/25 anonim ***** válasza:
29%
13:32: Ha neked úgy jó, hogy olyanok közé jársz szórakozni, akikben nem tudsz megbízni, az a te dolgod. Nem lehet könnyű folyton attól rettegni egy buliban, hogy a fejedre esik egy gerenda és hasonlók.
2016. ápr. 5. 13:35
 15/25 anonim ***** válasza:
16%

Nyugalom, tudom ki az akiben nem lehet megbízni és ki az aki csak utál, de túl hülye egy ilyen zseniális tervhez. Én a sajátomon tuti eltakarítom a zavaró elemeket. Persze nem direkt módon, hanem "sajnos" pont mindegyiknek el kell mennie vagy hasmenésük lett, jaj de kár. Úgy sajnálom.

2016. ápr. 5. 13:37
 16/25 anonim ***** válasza:
84%

13:37: Ilyen "tervet" zseniálisnak az átlag ötévesek mondanak. Felnőtt emberek már másként dolgozzák el, ha valakit nem kedvelnek. Többnyire elkerülik, békén hagyják, nem foglalkoznak vele.

Ha téged olyan sokan nem kedvelnek, hogy egy buliban folyton azt figyeled, kerül-e valamilyen gyógyszer az italodba, akkor valószínű, hogy te vagy a zavaró elem. Akinek meg nem ugranak be az ehhez hasonló "zseniális tervek", valószínű, hogy felnőttként kezeli a hozzád hasonló problémákat.

2016. ápr. 5. 13:47
 17/25 anonim ***** válasza:
18%

Mert az sokkal felnőttebb mikor elkezdik egymást fikázni mikor a másik nincs ott, vagy amikor balhézni kezdenek a semmin. Vagy mikor genya beszólásokat nyomatnak... Szerintem jobb akkor problémát gyökerénél. Még jobb lenne persze végleg eltakarítani az élők sorából, de hát az bűntény.

De nem lazább így kiütni aki zavaró elem és utána vidáman ellenni aznap és tudni hogy te takarítottad el a zavaró elemet?

2016. ápr. 5. 14:00
 18/25 anonim ***** válasza:
80%

Igazad van, nem érettebb dolog a másik háta mögötti kibeszélés sem, de ezt nem is állította senki.

A leglazább ilyenkor az, ha leszarod őket magasan és folyékonyan. Ezzel már el is tüntetted a problémát és még kedvelni is fognak az emberek, mert látják, hogy éretten fogod fel a helyzetet.

Ha bosszúhadjáratot indítasz, akkor abból sose keveredsz ki, aztán olyan mélyre lehúz, hogy a végén még téged fognak végleg kiiktatni, még ha büntetendő is.

2016. ápr. 5. 14:12
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
De ne offoljuk már szét a kérdést. Mondjuk már elkéstünk ezzel.
2016. ápr. 5. 14:14
 20/25 anonim ***** válasza:
31%

Akkor csak a végén kell kiphotoshoppolni a képekről és úgy tenni mintha sose lett volna ott AKAI Csurka vs Pozsgay. "Magam retusáltalak le a csoportképről"

2016. ápr. 5. 14:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!