Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mégsem akarja, meggondolta magát?
Figyelt kérdés
Hosszú èvek óta együtt vagyunk, kicsi gyerekeink vannak. 3 ève azt hallgatom elvesz, de az anyagiak mindig köbeszólnak ès mindig jövőre. Sosem èrdekelt eddig különösebbrn. Tavaly megállapodtunk, hogy idènk ősz elejèn vègre összeházasodunk. Azóta viszont, ha feljön tèmába csak hallgat vagy elpoènkodja. Már mondtam neki, hogy nem baj ha nem de akkor mondja azt. De nem mond semmit. Ha mègis elmondja mit szeretne akkor kicsit sem a realitás talaján maradva, mert pènzünk arra nincs. Viszont ha akarjuk, akkor vègre tudtosan el kellene kezdeni kèszülni. Mit csináljak?2016. jan. 31. 07:27
11/17 anonim válasza:
De azt mi honnét tudhatjuk, hogy akarja-e a párod vagy sem? Sokan mondják, hogy kommunikáció meg megbeszélés, de szerintem egy idő után érdemesebb a tettekre meg a jelekre koncentrálni. Ha valaki akar valamit, vagy nem akar az látszik.
12/17 anonim válasza:
Igy jarnak akik osszebatyuzak es szulnek hazassag nelkul.
Minek is venne el oszinten
13/17 A kérdező kommentje:
A kettőnek ugyan semmi köze jelen helyzetben egymáshoz, mièrt ne vehetne? A kèrdès tapasztalt embereknek szólt nem tiniknek, mègpedig arról hogy jelen helyzetben a ffi reakciója mit takar.
2016. febr. 2. 06:55
14/17 anonim válasza:
Tini?
nem egeszen de kosz jol esett
Igen is sok koze van hozza azert nem vesz el mert mar megkap a ferfi mindent hazassag nelkul is
Oszinten miert is venne el?
veled el szultel neki kiszolgalod felesegkent
16/17 anonim válasza:
Nem tudom, hogy akarja-e, de én a következőt tettem, kicsit hasonló helyzetben. Gyerek nem volt, csak együttélés, hozzáteszem ő győzködött eleinte a házasságról, eljegyzés megvolt, de már meguntam, hogy mindig volt valami fontosabb, amire kellett a pénz, és már majdnem három éve voltam menyasszony. Közöltem tavaly tavasszal - januárban van a születésnapom -, hogy vagy meglesz az esküvő a következő születésnapom előtt, vagy nem fogok hozzámenni, és akkor tekintse tárgytalannak az eljegyzést, marad az együttélés. Nyár végén elkezdtük szervezni az esküvőt, sajnos egy haláleset miatt a családban el kellett halasztanunk három héttel a fixált dátum előtt. Így végül két nappal a szülinapom után volt megtartva. :D
17/17 A kérdező kommentje:
Köszi. Èn nem tettem semmit, magától hozta fel pár napon belül. Azóta van időpontunk zenèsz vőfèly hely :)
2016. febr. 8. 15:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!