Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A sógornőm az esküvőmön akarja bejelenteni a terhességét. Ez bunkóság? (lent)
Amit a kérdésben írtam, az a helyzet, ez jutott a fülembe. A sógornő, akivel amúgy sem rózsás a viszonyom, az öcsém felesége, aki meg a tanúm lesz. Ez a nő egy fővárosi "apucikicsilánya" (vmi híres magyar orvos az apja), akinek feltűnési viszketeksége van (már szerepelt filmben meg imád nyilatkozni), nagyképű, arrogáns és mindehhez egy magasan képzett diplomás nő... egy rossz szót nem lehet rá szólni, mert az öcsémmel együtt besértődik.
Engem igazából nem érdekelne, hogy mit csinál, de nehogy már a mi napunkon a vőlegényemmel is ő akarja elvinni a "pálmát", ráadásul nekünk nem is szól. Ráadásul biztos rajt lesz az összes képen, ha az öcsém lesz a tanú.
Hogy lehetne ezt megoldani, hogy ne legyen balhé az esküvőn? Már arra is gondoltam, hogy más tanút hívok.
Igen, bunkóság.
Ha amúgy sem rózsás a viszony, én lehet, elkezdeném mesélni az esküvőn majd megjelenő ismerősöknek, hogy "képzeljétek, ikreket vár..."
Aztán mire odakerültök, már senkinek nem lesz újdonság, így nem vonja el a figyelmet rólad.
Mert nem szolsz az ocsednek?Ha a felesegenek megse,kkor a sajat ocsednek mert nem szolsz?En ezeket nem ertem.
Az en eskuvomon is volt 1 ember aki alkesz,es kerek perec megmóndtuk h ott pezsgo lesz csak,senki nem fog bepialni,Akikkel meg jon nekik mondtuk h ugy figyeljenek ra ha iszik vihetik is haza.
Tehat az en eskuvom en diktalom a szabalyokat ha tetdzik ha nem(normalis szbalyokat).Mert nem szolsz h ne ott es akkor jelentse be?
Én körberöhögném vendégként. Szerintem ennél szánalmasabb nincs. Értem én, hogy ritkán jön össze a család és jó egyben letudni mindent, nem is bánom, ha csendben a szűk családnak elmondják hol ehhez társulva, hol ahhoz. De ha felállnak szót kérnek és hangosan bejelentik, én meglehetősen furán néznék. Megfordulna a fejemben, hogy ezek vajon tudják milyen rendezvényen vannak, vagy házszámot tévesztettek!?
Szerintem ezzel csak magát járatná le, de ezt tisztáznám az öcsémmel.
Attól, hogy nem kedveled viszont még az öcséd felesége és nyilván szeretik egymást, babát várnak. Az, hogy rajta lesz minden képen, szerintem valahol természetes is, ezért ne utáld őt, ha jó viszonyban lennétek, akkor is így lenne. Nem hívnék más tanút, de fű alatt igyekeznék "visszaüzenni", hogy ez a ti napotok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!