Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bunkóság nem meghívni a kollégákat a szertartásokra sem?
kb 10en dolgozunk egy irodában, viszont nem vagyok különösebben jóban a kollégákkal, nem szeretek velük összejárni, munkán kívül sem nagyon kommunikálunk.
Lesz templomi esküvőnk, egyik sem vallásos, inkább elítélik a vallást.
Nem szeretném meghívni őket a szertartásokra sem, anyu szerint illik.
Ti mit tennétek?
Én sem hívnám meg őket.
Nem tartom jó ötletnek kitűzni egy meghívót a falra, mert mindenképp rosszul járnál.
Akkor is, ha netán mégis elmenne valamelyikük, hiszen nem szeretnéd őket ott látni. És akkor is, ha senki sem menne el, hiszen akkor kárörvendően összesúghatnának a hátad mögött, hiszen azt hinnék, hogy tényleg szeretted volna, ha pár kolléga elment volna, de nem ment senki. Csak röhögnének rajtad.
Szerintem nem kell meghívni őket.
Mi is kb ennyien vagyunk, én sem hívnám meg a kollégáimat. Úgyis csak púp a hátára az embernek az ilyen meghívás.
Ne hívd meg őket ha nem akarod. Ha kérdezik, akkor annyit kell mondani, hogy
"szűk családi kör"
De akár azt is mondhatod, hogy csak a rokonok és a barátok lesznek jelen. Nem feltétlen kell muszáj füllenteni arról, hogy csak szűk család.
Így legalább kimondod a szemükbe, hogy ők nem a barátaid. Ez kicsit amolyan lenézésnek hat, szóval magukba nézhetnek.
De majd eldöntöd, mit csinálsz, a te dolgod, csak ez is egy ötlet. Még tisztelhetnek is érte, ha a szemükbe mondod, hogy nem szűk családi kör lesz, hanem sokan ott lesznek, de csak azok, akik közel állnak hozzád. Ők meg hadd főjenek a levükben, hadd beszéljenek róla, hogy a kolléganő nem tart minket valami nagyra. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!