Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti együtt választottátok ki a zenéket a szertartásokra?
Nekünk a "hétköznapokban" nem egyezik a zenei ízlésünk, én válogattam össze zenéket,amik nem tetszettek neki, azt mondja hogy "neki mindegy".
Ti hogyan oldottátok meg??
Szia!
Szerintem a zenékkel mi is bajban leszünk, mert mindkettőnknek nagyon más a zenei ízlésünk. Párom a discosabb stílust kedveli, én pedig a rockot. Jó kis párosítás:) De komolyra fordítva a szót, eddig úgy néz ki, hogy vegyesen lesz majd. Meg azért belerakunk pár tipikus esküvői zenét is az idősebbek kedvéért.
Bár csak 5 év múlva lesz az esküvőnk, eddig legalábbis úgy néz ki.
Szóval ezek még csak nagyon tervek, majd kiderül mi lesz addig.
11+1 hkm
Tudom, hogy mindegy nekik h ez-az milyen színű legyen,de mivel a MI napunk, ezért közösen szeretnék mindenben dönteni, azt szeretném, ha ő is kivenné a részét a szervezésből, szeretném őt is bevonni.
Nálunk is a rock és pop/disco a párosítás...:S
Nekem akkor szerencsém van,mert a vőlegényem érdeklődő.Mindent megbeszélünk és igyekszünk olyan dolgokat választani,ami mindkettőnknek tetszik pl.helyszín,virágok,díszítés
A zenénél mi úgy oldottuk meg,hogy a templomi bevonuló zenét ő választotta a polgári bevonulót pedig én.Jó,hogy nem vagyok magamra hagyva,így sokkal izgalmasabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!