Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ti együtt választottátok ki a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti együtt választottátok ki a zenéket a szertartásokra?

Figyelt kérdés

Nekünk a "hétköznapokban" nem egyezik a zenei ízlésünk, én válogattam össze zenéket,amik nem tetszettek neki, azt mondja hogy "neki mindegy".

Ti hogyan oldottátok meg??

2012. ápr. 30. 16:11
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
az én férjem is anno sokmindenre azt mondta -neki mindegy. azt mondta bizik az izlésemben...na erre mit lehet mondani...
2012. ápr. 30. 16:18
 2/7 A kérdező kommentje:
Ugye?? Nálunk is ez van..és nem akarok "rosszul" választani. És nálatok hogy volt végül? Egyetértettetek végül? Vagy rajtad volt a választás "szabadsága"?
2012. ápr. 30. 16:24
 3/7 anonim ***** válasza:
76%
nekünk elég egyforma az izlésünk amugy, de mindent szépen kiválasztottam és ő csak rábólogatott. de kb az egész esküvő szervezése igy történt. hűségesen eljött velem mindenfele szétnézni de végül én választottam, de neki is tetszett a választás. de egy férfinsak sztem általában midnegy, tisztelet a kivételnek, hogy most az asztalteritő milyen szinű vagy milyen gyertya legyen az asztalon...
2012. ápr. 30. 16:27
 4/7 anonim ***** válasza:
84%

Szia!

Szerintem a zenékkel mi is bajban leszünk, mert mindkettőnknek nagyon más a zenei ízlésünk. Párom a discosabb stílust kedveli, én pedig a rockot. Jó kis párosítás:) De komolyra fordítva a szót, eddig úgy néz ki, hogy vegyesen lesz majd. Meg azért belerakunk pár tipikus esküvői zenét is az idősebbek kedvéért.

Bár csak 5 év múlva lesz az esküvőnk, eddig legalábbis úgy néz ki.

Szóval ezek még csak nagyon tervek, majd kiderül mi lesz addig.

11+1 hkm

2012. ápr. 30. 16:33
 5/7 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy mindegy nekik h ez-az milyen színű legyen,de mivel a MI napunk, ezért közösen szeretnék mindenben dönteni, azt szeretném, ha ő is kivenné a részét a szervezésből, szeretném őt is bevonni.

Nálunk is a rock és pop/disco a párosítás...:S

2012. ápr. 30. 16:45
 6/7 anonim ***** válasza:
77%
válassz mindkét stilusból egyformán. kérdd meg szépen, hogy neked fontos lenne, ha ebbe ő is betársulna, merthogy te nem tudod, hogy az őáltala kedvelt stilusból mi az aminek örülne.
2012. ápr. 30. 16:50
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem akkor szerencsém van,mert a vőlegényem érdeklődő.Mindent megbeszélünk és igyekszünk olyan dolgokat választani,ami mindkettőnknek tetszik pl.helyszín,virágok,díszítés

A zenénél mi úgy oldottuk meg,hogy a templomi bevonuló zenét ő választotta a polgári bevonulót pedig én.Jó,hogy nem vagyok magamra hagyva,így sokkal izgalmasabb.

2012. ápr. 30. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!