Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám bejelenteni az esküvő dátumát még a meghívó előtt?
Azért érdekelne a véleményetek, mert a vőlegényemmel már elkezdtük tervezni az esküvőt, de senkinek nem szóltunk róla, hogy már tervezzük (nem szeretnénk anyagi vagy hasonló támogatást a családtól). Persze az eljegyzésről tudnak, de arról nem, hogy már meg is van az esküvő dátuma. Szeretném kicsit ünnepélyesebben bejelenteni az esküvő dátumát, de nincs ötletem, hogy hogyan is kéne.
Másik elég nagy probléma a dologban, hogy én és a vőlegényem külföldön élünk, a család nagy része viszont otthon. És hát nem túl sokszor tudunk hazamenni, évete max. 3-szor.
Az esküvőnk 2016-ban lesz, de most szeretnénk tudatni a rokonokkal az időpontot. DE NEM MEGHÍVÓ FORMÁJÁBAN.
Ha tudtok kérlek segítsetek.
Szerintem is olyan komolytalan másfél évvel előtte bejelenteni.
Majd mindenki legyint, hogy hol van az még...
Amúgy külföldi esküvőknél nem hiszem, hogy annyira komolytalan lenne 1,5 évvel előre bejelenteni.
De csak akkor küldjétek ki a kártyákat, ha TUTI FIX a dátum.
Amikor hazamentek én akkor mondanám..
Mi amikor úgy döntöttünk házasodunk,akkor otthon elmondtuk.. Időpontot azonnal kérdezték mire gondoltunk, akkor mindtuk az alternatívákat..
És amikor sikerült idöpontot lefoglalni az anyakönyvi hivatalban, akkor felhivtuk öket, hogy sikerült addigra..
Akkkkl talalkoztunk azoknak mondtuk.. Mindenki meglérdezte mikor..
Aztána. Meghívókat 3 hónappal előtte adtuk át
Jqh amikor hazamentünk bejelenteni, egy üveg pezsgőt és viragot is vitt anyunak a férjem..
Aztán az ő szüleinek is elmondtuk
Save the date kártyák... istenem, mi jön még?
Elő-elő meghívó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!