Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogyan tudnám bejelenteni az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Erika.Regina kérdése:

Hogyan tudnám bejelenteni az esküvő dátumát még a meghívó előtt?

Figyelt kérdés

Azért érdekelne a véleményetek, mert a vőlegényemmel már elkezdtük tervezni az esküvőt, de senkinek nem szóltunk róla, hogy már tervezzük (nem szeretnénk anyagi vagy hasonló támogatást a családtól). Persze az eljegyzésről tudnak, de arról nem, hogy már meg is van az esküvő dátuma. Szeretném kicsit ünnepélyesebben bejelenteni az esküvő dátumát, de nincs ötletem, hogy hogyan is kéne.

Másik elég nagy probléma a dologban, hogy én és a vőlegényem külföldön élünk, a család nagy része viszont otthon. És hát nem túl sokszor tudunk hazamenni, évete max. 3-szor.

Az esküvőnk 2016-ban lesz, de most szeretnénk tudatni a rokonokkal az időpontot. DE NEM MEGHÍVÓ FORMÁJÁBAN.

Ha tudtok kérlek segítsetek.

2015. jan. 10. 12:46
 1/10 anonim ***** válasza:
69%
Ráér ez még, rohadtul elfelejtik az egészet másfél év alatt. Vicces is lenne 2016-ra meghívót küldeni. Egyébként meg miért kell tudatni ezt a rokonyokkal? Pont attól ünnepélyesebb, ha nem kotyogsz róla másfél évig.
2015. jan. 10. 12:53
 2/10 anonim ***** válasza:
69%

Szerintem is olyan komolytalan másfél évvel előtte bejelenteni.

Majd mindenki legyint, hogy hol van az még...

2015. jan. 10. 12:56
 3/10 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem épp elég, ha annyit tudnak, hogy 1-2 éven belül lesz esküvő. Úgyis ez az igazság...
2015. jan. 10. 13:30
 4/10 anonim ***** válasza:

Erre vannak ezek a "save the date" kártyák, vagy mik. Nem tudok angolul, bocs, ha rosszul írtam.

Ezeket el lehet küldeni mailben és postán is:

[link]

[link]

2015. jan. 10. 13:53
 5/10 anonim ***** válasza:

Amúgy külföldi esküvőknél nem hiszem, hogy annyira komolytalan lenne 1,5 évvel előre bejelenteni.

De csak akkor küldjétek ki a kártyákat, ha TUTI FIX a dátum.

2015. jan. 10. 13:54
 6/10 anonim ***** válasza:

Amikor hazamentek én akkor mondanám..

Mi amikor úgy döntöttünk házasodunk,akkor otthon elmondtuk.. Időpontot azonnal kérdezték mire gondoltunk, akkor mindtuk az alternatívákat..

És amikor sikerült idöpontot lefoglalni az anyakönyvi hivatalban, akkor felhivtuk öket, hogy sikerült addigra..

Akkkkl talalkoztunk azoknak mondtuk.. Mindenki meglérdezte mikor..

Aztána. Meghívókat 3 hónappal előtte adtuk át

2015. jan. 10. 16:15
 7/10 anonim ***** válasza:

Jqh amikor hazamentünk bejelenteni, egy üveg pezsgőt és viragot is vitt anyunak a férjem..

Aztán az ő szüleinek is elmondtuk

2015. jan. 10. 16:16
 8/10 anonim ***** válasza:

Save the date kártyák... istenem, mi jön még?

Elő-elő meghívó?

2015. jan. 10. 16:22
 9/10 mi a fene ***** válasza:
Nem kell abból akkora ügyet csinálni majd két évvel korábban. úgyis együtt életek már !Az esküvő napját meg is kell érni, együtt !
2015. jan. 15. 18:54
 10/10 anonim ***** válasza:
Az egy dolog, hogy ti kitaláltátok a dátumot, de a hellyel is egyeztessetek inkább. Mi rugalmasak voltunk, de majd' egy évvel előtte foglaltuk le és nagyon korlátozott lehetőségek közül válogathattunk. A szállodának már csak két augusztusi (szombati) napra volt szabad helye.
2015. jan. 15. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!