Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogyan írjuk meg az esküvői...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan írjuk meg az esküvői meghívó mellé a kis "kívánság" levelet?

Figyelt kérdés
A meghívók mellé illik egy másik kis levelet oda csempészni, hogy milyen nász ajándékra lenne szükségünk? Ha illik akkor hogy adjuk nekik ,esetleg hogyan közöljük velük? Hallottam olyat ,hogy az ajándékozásnál kaparós sors jegyet is kértek.. Ha van tapasztalatok ez ügybe ,vagy ötleteket ,h hogyan dobjuk fel ezt a kis "levelet" hogy vicces legyen, akkor írjatok. Előre is köszi a segítséget.

2014. nov. 3. 11:22
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
2014. nov. 3. 11:26
 2/34 anonim ***** válasza:
70%
1-es vagyok. Így nem kell nászajándékot kérnetek, hanem pénzt, és abból olyan szükséges dolgokat vesztek ami nektek tetszik!
2014. nov. 3. 11:27
 3/34 anonim ***** válasza:
41%

Én esküvői meghívókkal foglalkozom és ilyeneket kértek külön kis kártyára:

"Minden Kedves Vendég és Rokon!

Kérünk titeket, ne vegyétek zokon!

De hogy ne halmozódjon öt edénykészlet,

ennek elkerülése végett, mit ajándékra szánnátok,

inkább borítékban kezünkbe adjátok.

Ígérjük, hogy nem vész kárba,

előbb utóbb befektetjük egy kis családba."

Vagy a másik szintén kis névjegy méretű kártyán:

Ajándéklista: Kávéfőző, edénykészlet, stb. írj dolgokat kedved szerint ami nem kell, de mindegyik szót húzd át.

A végén egy ami nincs áthúzva: Boríték formájú áldás.

2014. nov. 3. 11:30
 4/34 anonim ***** válasza:
61%
Szerintem ez borzalmas ötlet. Sosem kaptam meghívót úgy, hogy mellé megrendelték, mit vigyek nekik. El sem mennék, ha valaki úgy hívna meg, hogy ekkor és ekkor gyere és ezt és ezt hozd, köszi... Jesszusom! Komolyan gusztustalan, szerintem.
2014. nov. 3. 11:35
 5/34 anonim ***** válasza:
100%
Sokkal kultúráltam szóban elmondani, mit szeretnétek. Úgyis megkérdezik, amikor átadjátok a meghívót.
2014. nov. 3. 11:48
 6/34 anonim ***** válasza:
71%

"Ajándéklista: Kávéfőző, edénykészlet, stb. írj dolgokat kedved szerint ami nem kell, de mindegyik szót húzd át.

A végén egy ami nincs áthúzva: Boríték formájú áldás."

Simán adnék a párnak egy boríték formájú áldást, azaz borítékot, amibe raknék egy vallásos üdvözlőkártyát. :D

2014. nov. 3. 11:48
 7/34 A kérdező kommentje:

hát hallod ez a te problémád.. nem is értem minek írsz ide ha nem tetszik.. szépen csak pufogj magadba nem érdekel a komid.;)

A többieknek nagyon szépen köszönöm.:D sokat segítetetek, a rokonoknak és a barátoknak is jobban fog tetszeni a vicces versike:D

2014. nov. 3. 11:51
 8/34 anonim ***** válasza:
100%

Jópofa a vers amit itt írt valaki, de szerintem is nagyon gáz, úgy adni a meghívót, hogy gyere el, és ezt meg ezt hozzál.

Gondolom akit meghívtok, az ismer benneteket, tehát vagy tudja, hogy mitek van, vagy rá fog kérdezni, hogy mit szeretnétek.

2014. nov. 3. 11:53
 9/34 anonim ***** válasza:
92%
Pont, hogy a versikénél nincs gázabb dolog. Nem vicces, hanem erőltetett és szörnyű.
2014. nov. 3. 11:56
 10/34 A kérdező kommentje:
épp ez az ,h nem kell már semmi, mert mindenünk megvan. csak hát lagzi után szeretnénk egy kisbabát.. arra meg kell egy kis félretett pénz:/ szerintem nem gáz így kérni a baráti társaságunk meg a rokonaink értik a viccet maximum nevetnek egy jót a versen
2014. nov. 3. 12:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!