Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan írjuk meg az esküvői meghívó mellé a kis "kívánság" levelet?
Én esküvői meghívókkal foglalkozom és ilyeneket kértek külön kis kártyára:
"Minden Kedves Vendég és Rokon!
Kérünk titeket, ne vegyétek zokon!
De hogy ne halmozódjon öt edénykészlet,
ennek elkerülése végett, mit ajándékra szánnátok,
inkább borítékban kezünkbe adjátok.
Ígérjük, hogy nem vész kárba,
előbb utóbb befektetjük egy kis családba."
Vagy a másik szintén kis névjegy méretű kártyán:
Ajándéklista: Kávéfőző, edénykészlet, stb. írj dolgokat kedved szerint ami nem kell, de mindegyik szót húzd át.
A végén egy ami nincs áthúzva: Boríték formájú áldás.
"Ajándéklista: Kávéfőző, edénykészlet, stb. írj dolgokat kedved szerint ami nem kell, de mindegyik szót húzd át.
A végén egy ami nincs áthúzva: Boríték formájú áldás."
Simán adnék a párnak egy boríték formájú áldást, azaz borítékot, amibe raknék egy vallásos üdvözlőkártyát. :D
hát hallod ez a te problémád.. nem is értem minek írsz ide ha nem tetszik.. szépen csak pufogj magadba nem érdekel a komid.;)
A többieknek nagyon szépen köszönöm.:D sokat segítetetek, a rokonoknak és a barátoknak is jobban fog tetszeni a vicces versike:D
Jópofa a vers amit itt írt valaki, de szerintem is nagyon gáz, úgy adni a meghívót, hogy gyere el, és ezt meg ezt hozzál.
Gondolom akit meghívtok, az ismer benneteket, tehát vagy tudja, hogy mitek van, vagy rá fog kérdezni, hogy mit szeretnétek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!