Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogyan írjuk meg az esküvői...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan írjuk meg az esküvői meghívó mellé a kis "kívánság" levelet?

Figyelt kérdés
A meghívók mellé illik egy másik kis levelet oda csempészni, hogy milyen nász ajándékra lenne szükségünk? Ha illik akkor hogy adjuk nekik ,esetleg hogyan közöljük velük? Hallottam olyat ,hogy az ajándékozásnál kaparós sors jegyet is kértek.. Ha van tapasztalatok ez ügybe ,vagy ötleteket ,h hogyan dobjuk fel ezt a kis "levelet" hogy vicces legyen, akkor írjatok. Előre is köszi a segítséget.

2014. nov. 3. 11:22
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
74%
Nem illik. Erosebben megfogalmazva bunkosag. Nalam ket eselyes lenne a dolog: vagy enm mennek el, vagy vennek egy ocska teszkos edenykeszletet, lehetoleg jo rondat. Ne irja elo nekem senki, hogy mit ajandekozzak. Ha akarom, megkerdezem, hogy mit szeretnenek.
2014. nov. 3. 12:05
 12/34 A kérdező kommentje:
nálunk senki nem sértődne meg egy ilyen versikén.. ha meg sértődnek akkor ennyi eszük van. nem minden ismerősünk tudja ,h szeretnénk babát.. és ha edénykészletet kapnánk abból sem lenne probléma..
2014. nov. 3. 12:11
 13/34 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sem vicces ez a vers, inkább ízléstelen. Amikor a meghívót odaadjátok, mindenki meg fogja kérdezni mit szeretnétek ajándékba. Akkor szépen megmondjátok, hogy természetesen mindennek örültök, de pénzre lenne igazán szükségetek. Ennyi. Mi is így csináltuk. Nem elegáns dolog egy meghívót úgy odaadni, hogy mellé van írva, hogy márpedig pénzt hozzatok.
2014. nov. 3. 12:11
 14/34 anonim ***** válasza:
74%

"Szerintem ez borzalmas ötlet. Sosem kaptam meghívót úgy, hogy mellé megrendelték, mit vigyek nekik."

Ennél már csak az a gázabb ha megmondják mennyi lóvét adj.

Amúgy úgyis meg fogják kérdezni mire van szükségetek. Mi mindig úgy csináljuk, hogy többen összeállunk egy értelmes dologra. Nincs 30 kenyérpirító, meg bozótos apácapina. Veszünk 10-en egy egy házimozit, plazmatévét vagy egy külföldi utat. Pénzt se szoktunk adni, az egy prosztó szokás, azt úgyis dobsz a menyasszonyi tánchoz.

2014. nov. 3. 12:12
 15/34 A kérdező kommentje:
menyasszonyi tánchoz nem kérünk pénzt.. egyébként sok meghívót postáznunk kell , mert messze élnek tőlünk a rokonok.
2014. nov. 3. 12:15
 16/34 anonim ***** válasza:
100%
Ez a versike szerintem is nagyon gáz, izzadságszagú, kunyizós, erőltetett. Nem nevetnék, nem sértődnék be, de meglenne a véleményem a párról. Lehet ezt kulturáltabban is intézni.
2014. nov. 3. 12:24
 17/34 anonim válasza:
100%

Szia!

"Újabban":) menyasszonytáncnál nem csak pénzt hanem kitöltött öthetes lottószelvényt és kaparós sorsjegyeket adnak a kalapba.

Bármikor bejöhet!:)))

2014. nov. 3. 12:25
 18/34 A kérdező kommentje:
tudom:D egyik ismerősünknek a lánya 5milliót nyertek..:)
2014. nov. 3. 12:31
 19/34 anonim ***** válasza:
100%

Felénk nem szokás semmit beleírni, legtöbbször pénzt adnak. De ha valakitől ilyen verset kapnék annak tuti fotóalbumot és tányérkészletet vinnék.

Ha beleírod a verset, akkor onnantól kezdve NEM AJÁNDÉK, hanem ELVÁRÁS ami nem valami szép egy családi eseményen.

Az ajándék ugyanis:

"viszonzás elvárása nélkül átadott érték, amelyet szívességből, kedveskedésből, vagy egy alkalom emlékezetessé tétele céljából jó szándékkal adományozunk másnak"

2014. nov. 3. 13:15
 20/34 anonim ***** válasza:
100%

"A kérdező kommentje:

épp ez az ,h nem kell már semmi, mert mindenünk megvan. csak hát lagzi után szeretnénk egy kisbabát.. arra meg kell egy kis félretett pénz:/"

Akkor mi lenne, ha nem tartanátok puccos esküvőt, és megmaradna a pénz? Csak egy ötlet, mert a pénzkérő vers a meghívóban elég ízléstelen, sokan el sem mennek így, én sem mennék, ha előre közölnék, hogy pénzt vigyek.

2014. nov. 3. 14:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!