Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan írjuk meg az esküvői meghívó mellé a kis "kívánság" levelet?
"Szerintem ez borzalmas ötlet. Sosem kaptam meghívót úgy, hogy mellé megrendelték, mit vigyek nekik."
Ennél már csak az a gázabb ha megmondják mennyi lóvét adj.
Amúgy úgyis meg fogják kérdezni mire van szükségetek. Mi mindig úgy csináljuk, hogy többen összeállunk egy értelmes dologra. Nincs 30 kenyérpirító, meg bozótos apácapina. Veszünk 10-en egy egy házimozit, plazmatévét vagy egy külföldi utat. Pénzt se szoktunk adni, az egy prosztó szokás, azt úgyis dobsz a menyasszonyi tánchoz.
Szia!
"Újabban":) menyasszonytáncnál nem csak pénzt hanem kitöltött öthetes lottószelvényt és kaparós sorsjegyeket adnak a kalapba.
Bármikor bejöhet!:)))
Felénk nem szokás semmit beleírni, legtöbbször pénzt adnak. De ha valakitől ilyen verset kapnék annak tuti fotóalbumot és tányérkészletet vinnék.
Ha beleírod a verset, akkor onnantól kezdve NEM AJÁNDÉK, hanem ELVÁRÁS ami nem valami szép egy családi eseményen.
Az ajándék ugyanis:
"viszonzás elvárása nélkül átadott érték, amelyet szívességből, kedveskedésből, vagy egy alkalom emlékezetessé tétele céljából jó szándékkal adományozunk másnak"
"A kérdező kommentje:
épp ez az ,h nem kell már semmi, mert mindenünk megvan. csak hát lagzi után szeretnénk egy kisbabát.. arra meg kell egy kis félretett pénz:/"
Akkor mi lenne, ha nem tartanátok puccos esküvőt, és megmaradna a pénz? Csak egy ötlet, mert a pénzkérő vers a meghívóban elég ízléstelen, sokan el sem mennek így, én sem mennék, ha előre közölnék, hogy pénzt vigyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!