Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan írjuk meg az esküvői meghívó mellé a kis "kívánság" levelet?
Tehát te a lagzidra megvettél mindent, ami a legolcsóbb, ezzel etetnéd a násznépet, akik dobják össze neked a gyerekcuccokra? Irtó undorító vagy kérdező.
Nem vállalnék úgy gyereket, hogy ÉN nem tudom megteremteni azt, amire szüksége van. Magadnak szülöd. Nem a násznépnek! Tartsd el szépen te!
Jesszus, hogy ti mennyire kitudtok forgatni mindent, már ez a fröcsögés undorító, ami itt zajlik.
Mégis honnan a bánatból spekuláltad ki, hogy, megvett mindent ami a legolcsóbb? Egy szót sem írt arról, hogy hogyan szervezi a lagzit, ki vagy Te hogy ezt ismeretlenben megítéld?
Ha nem vettétek volna észre, a téma már teljesen olyan irányba terelődött, aminek semmi köze nincs az eredeti kérdéshez.
Eleve a kérdező azzal kezdte, hogy illik-e. Ehhez képest ott tartunk, hogy a kérdező a násznép pénzéből akarja a gyerekét felnevelni.
Nem lehet csak annyit írni, hogy: Nekem ez nem lenne szimpatikus, nekem az lenne, nálunk volt ilyen és nem sértett meg, szerintem értelmetlen stb.
Miért kell ismeretlenben megkövezni? Nem tudja, mert életében először megy férjhez és nem tudja, hogy mi a szokás. Létezik ilyen kívánságlista, nem Ő találta fel a spanyol viaszt, csak megkérdezte, hogy ildomos -e a többség szerint. Ő bizalmat fektetett belétek, erre Ti keresztre feszítitek, és ettől most Ti lettetek a bunkók.
Valóban, itt némely válaszadó nagyon eltud szállni, de ha visszanézed, a kérdező sem finomkodott... Én tök normálisan írtam, hogy nem illik, mert kunyizós, ehhez képest engem is betett a többségbe, hogy én vagyok a bunkó, primitív, pusztán azért, mert nem ért egyet a véleményemmel. Nyilván nem emelt ki pl. engem külön, csak mindannyiunkhoz szólt, akikkel nem ért egyet, primitív stílusban.
Kérdező: Érdekes, hogy sokkal többen írtak neked privátban, elég szomorú, hogy az a nagy többség, még ismeretlenül sem meri vállalni a véleményét, mert tart a lepontozástól. Érdekes ember lehet az, aki egy netes pontrendszerben keresi az önigazolást. Én vállaltam a véleményem, annak következményeivel együtt, és ettől még nem vagyok bunkó. Egyszerűen csak illetlenségnek, kellemetlennek tartok egy ilyen meghívót, és ez azt hiszem válasz a kérdésedre.
Nagyon illetlen dolog bármit is kérni csak azért mert esküvőd lesz kérdező. A vendégek vagy visznek amit akarnak, vagy meg fogják kérdezni, hogy mit szeretnétek. Ha rákérdeznek akkor lehet mondani...egyébként nem.
Én életemben egyszer mentem férjhez, mégis tudtam magamtól is, hogy nagyon koldulás szaga van annak, ha bárki bármit kér a meghívóban az ajándékokkal kapcsolatban! Egyébként nem is kötelező ajándékot vinni, csak ez a szokás alakult ki. Ha visznek ajándékot, elfogadod amit kapsz, és kész.
Ha pénzt kéregetsz, csak szánalmat fogsz kelteni, de te tudod. Ha pedig megkapod a harmadik kávéfőzőt, el is lehet adni. Én minden esetre égnék ha arról sustorognának az esküvőmön, hogy egy újabb pár akik pénzt kunyerálnak. A te döntésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!