Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogyan írjuk meg az esküvői...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan írjuk meg az esküvői meghívó mellé a kis "kívánság" levelet?

Figyelt kérdés
A meghívók mellé illik egy másik kis levelet oda csempészni, hogy milyen nász ajándékra lenne szükségünk? Ha illik akkor hogy adjuk nekik ,esetleg hogyan közöljük velük? Hallottam olyat ,hogy az ajándékozásnál kaparós sors jegyet is kértek.. Ha van tapasztalatok ez ügybe ,vagy ötleteket ,h hogyan dobjuk fel ezt a kis "levelet" hogy vicces legyen, akkor írjatok. Előre is köszi a segítséget.

2014. nov. 3. 11:22
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
100%

Mi is pénzt szeretnénk, mert garzonlakásba már nem férne el semmi. Én a verset megvétóztam, mert a meghívó mégiscsak egy emlék lesz, és évek múlva ne égjen a fejünk, hogy fiatalon "kunyeráltunk".

Személyesen vittük ki a meghívókat. Szinte mindenhol megkérdezték, hogy mit kérünk.

Akiknek postáztuk, ott is telefonon felhívtunk mindenkit a postára adás előtt, hogy sok szeretettel meghívjuk és pontosítsuk a címet. Ilyenkor is megkérdezték, hogy mire van szükségünk.

Nekünk ez így személyesebb volt, mintsem küldünk postán egy levelet, hogy gyertek és ne felejtsetek el pénzt hozni.

2014. nov. 3. 14:11
 22/34 anonim ***** válasza:
100%

Csak a külföldön élőknek postáztuk, azon kívül elvittük mindenkinek személyesen, legalább jókat kirándultunk közben.

És mindenki megkérdezte, hogy mit szeretnénk, volt aki nem kertelt, konkrétan rákérdezett, hogy "gondolom leginkább pénzt szeretnétek".

Szerintem hanyagold ezt a levélírást.

2014. nov. 3. 14:19
 23/34 anonim ***** válasza:
83%
De jó, jöhet a baba, de a rokonság, ismerősi kör dobja össze hozzá a félretett pénzt? Nahát, nem is tudtam, hogy így kell gyereket vállalni...
2014. nov. 3. 14:31
 24/34 anonim ***** válasza:

""Újabban":) menyasszonytáncnál nem csak pénzt hanem kitöltött öthetes lottószelvényt és kaparós sorsjegyeket adnak a kalapba."

Még a kaparós sorsjegy esetleg visszajön, de hogy ötöslottó szelvényt annyi értelme van nászajándékba adni, mintha a szemük láttára kidobnád az árát az ablakon, az is biztos.

2014. nov. 3. 14:35
 25/34 A kérdező kommentje:

nyugi téged meg sem hívnálak;) Milyen puccos lagzi? 80fős lagzink lesz abból több mint a fele rokon és csak a közeli barátok vannak meghívva. és így is h mindenből a legegyszerűbbet és majdhogynem a lególcsobb dolgokat vettük,rendeltük, mert túlzásokba nem akarunk esni.

összekötjük a kellemest a hasznossal, szeretjük egymást összeházasodunk-gyereket vállalunk és nem kell majd azon agyalnom ,h mi a tökömből fogom megvenni a babakocsit..stb. ja és még valami egyáltalán nem arra vagyok kíváncsi h TI eljönnétek-e ,rohadtul nem érdekel.:D jesszusom degáááázzak vagytok segítséget kértem nem lefirkálásokat. ááá hagyjuk az egészet értelmes válaszokat úgy is megkaptam privibe

2014. nov. 3. 15:39
 26/34 anonim ***** válasza:
80%
Persze, elvárni a pénzt az nem "degáááázz" ugye? Még jó, hogy nekem nem ilyen barátaim vannak.
2014. nov. 3. 15:58
 27/34 anonim ***** válasza:
100%
Azon azért elgondolkodhatnál, hogy mennyien írták, hogy illetlenseg, gáz, bunkóság stb. Hidd el, a legtöbben úgyis vagy pénzt visznek vagy megkerdezik, hogy mit kértek. Mi egyébként ha kunyerálós verset kapunk, csak azértis kevesebbet viszünk. Egy kis illembe még nem halt bele senki.EEgyszerűbb lenne nem meghívót adni, hanem belépőjegyet eladni, mert ezzel a vicces versike dologgal arra a szintre süllyed a dolog.
2014. nov. 3. 20:23
 28/34 A kérdező kommentje:
hátjó.. úgy is én meg a párom döntjük el.. egyébként privibe többen írtak mint ide plusz még értelmesebb válaszokat kaptam
2014. nov. 4. 13:13
 29/34 anonim ***** válasza:
100%
Aha persze, te kis Andersen! :D
2014. nov. 4. 14:21
 30/34 anonim ***** válasza:
100%

A vendégektől nem illik ajándékot kérni semmilyen formában.

Ha kisbabát akartok, akkor gyűjtsetek rá pénzt ti. Ne az esküvőre meghívott vendégektől várjátok már el az alapot rá....

2014. nov. 4. 20:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!