Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan írjuk meg az esküvői meghívó mellé a kis "kívánság" levelet?
Mi is pénzt szeretnénk, mert garzonlakásba már nem férne el semmi. Én a verset megvétóztam, mert a meghívó mégiscsak egy emlék lesz, és évek múlva ne égjen a fejünk, hogy fiatalon "kunyeráltunk".
Személyesen vittük ki a meghívókat. Szinte mindenhol megkérdezték, hogy mit kérünk.
Akiknek postáztuk, ott is telefonon felhívtunk mindenkit a postára adás előtt, hogy sok szeretettel meghívjuk és pontosítsuk a címet. Ilyenkor is megkérdezték, hogy mire van szükségünk.
Nekünk ez így személyesebb volt, mintsem küldünk postán egy levelet, hogy gyertek és ne felejtsetek el pénzt hozni.
Csak a külföldön élőknek postáztuk, azon kívül elvittük mindenkinek személyesen, legalább jókat kirándultunk közben.
És mindenki megkérdezte, hogy mit szeretnénk, volt aki nem kertelt, konkrétan rákérdezett, hogy "gondolom leginkább pénzt szeretnétek".
Szerintem hanyagold ezt a levélírást.
""Újabban":) menyasszonytáncnál nem csak pénzt hanem kitöltött öthetes lottószelvényt és kaparós sorsjegyeket adnak a kalapba."
Még a kaparós sorsjegy esetleg visszajön, de hogy ötöslottó szelvényt annyi értelme van nászajándékba adni, mintha a szemük láttára kidobnád az árát az ablakon, az is biztos.
nyugi téged meg sem hívnálak;) Milyen puccos lagzi? 80fős lagzink lesz abból több mint a fele rokon és csak a közeli barátok vannak meghívva. és így is h mindenből a legegyszerűbbet és majdhogynem a lególcsobb dolgokat vettük,rendeltük, mert túlzásokba nem akarunk esni.
összekötjük a kellemest a hasznossal, szeretjük egymást összeházasodunk-gyereket vállalunk és nem kell majd azon agyalnom ,h mi a tökömből fogom megvenni a babakocsit..stb. ja és még valami egyáltalán nem arra vagyok kíváncsi h TI eljönnétek-e ,rohadtul nem érdekel.:D jesszusom degáááázzak vagytok segítséget kértem nem lefirkálásokat. ááá hagyjuk az egészet értelmes válaszokat úgy is megkaptam privibe
A vendégektől nem illik ajándékot kérni semmilyen formában.
Ha kisbabát akartok, akkor gyűjtsetek rá pénzt ti. Ne az esküvőre meghívott vendégektől várjátok már el az alapot rá....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!