Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miként és hogy kérhetem meg a násznépet a meghívó sorain keresztül, hogy hozzon egy tálca süteményt a vacsorára?
Gondolom, nem ilyet vársz:
.
Ha jösz - leszel,
ha hozol sütit - eszel!
Gondolom, személyesen adod át a meghívókat, mond el akkor.
Nem idegenek lesznek, beszélsz velük, ezt nem kéne leírni.
Szóban közvetlenebb.
Mi van? Miért kérnéd őket meg? Van, ahol szokás, ott úgyis visznek. Egyébként ha nyáron lesz az esküvő, akkor nem túl jó ötlet, mert mire lagzi lesz, a sütemények a melegtől elég ramatyul fognak kinézni. Egyébként meg csak a gond van vele vendégként, elkészíteni/megvenni, nem otthon felejteni, ide-oda rakni a kocsiban stb. Szerintem egyáltalán nem illik ilyet kérni. NÁlunk egyébként tortát szokás vinni, de mi mondtuk, hogy nem ragaszkodunk hozzá, sokan örültek is neki, mert mindenki mondta, hogy mindig csak a probléma van vele, hova rakja, nehogy tönkremenjen stb.
Ne a süteményen akarjatok spórolni! Inkább legyen kevesebb díszítés a lagzin, kevésbé díszes torta, eggyel kvesebb koszorúslány stb.
1) Hogy még édesebb legyen az este, lepjetek meg minket egy kis házi süteménnyel.
2) Mivel nem tudtunk megegyezni abban, hogy melyikőnk családja készít finomabb süteményt, ezért ezt a lagziban fogjuk eldönteni. Kérjük, nevezzetek a kedvenc édességetekkel!
3) Ötleteket gyűjtünk, hogy az újdonsült feleség mivel kényeztesse a férjét jövőben. Ha van jó sütemény ötleted, egy tálca kóstolóval segítsd a menyasszonyt!
Hirtelen ennyi, de biztos ti is ki tudtok fundálni valami frappánsat. Sok boldogságot! :)
Szeretettel meghívunk e fontos eseményre, ahol reméljuk számíthatunk egy kis édes csemegére.
:D
Meghívő átadáskor úgyis megkérdezik mit kértek nászajándékba akkor mondhatjátok, hogy süssenek sütit ajándékba.
Szerintem ezt meghívóba nem illik beírni.Milyen meghívó az amiben vendéget hívok kajával együtt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!