Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek ezekről a meghívókról?
Tudom, nem az a hagyományos, szép bettípusos meghívók, amiket Magyarországon küldeni szoktak, de ti mit gondolnátok, ha kicsit modernebb meghívót kapnátok?
Szerintem nagyon zsír, de nem lenne sokkal drágább ezeket legyártatni?
Nekünk barátainknak volt olyan meghívójuk, hogy: [link] olyan vicces volt:))
ti magatok is tervezhetitek, és kinyomtatják pl. munkahelyen, ha csak kevés embert vártok.:)
Klasszak! Mindegyik nagyon eredeti.
Mi tavaly kaptunk egy üveg bort, elsőre nem is tűnt fel, hogy valami kaland van vele, pont úgy nézett ki, mint egy hagyományos bor. Közelebbről megvizsgálva a címkéjét láttuk, hogy meghívó egy esküvőre! Pontosan úgy nézett ki, mint egy hagyományos címke, de a szövegek ki voltak cserélve a pár nevére, a helyszín, a dátum a vonalkód alatt, a bor leírásánál volt a szöveg, hogy egybekelnek, és várnak minket. Oké, ez egy drágább buli, mert először is kell egy üveg bor minden meghívott párnak/családnak.
Nagyon tetszenek! Vidám, fiatalos, modern!
Végre nem gyűrűt vivő galambok selyemfényű papíron :))))
"végre nem az idióta gyűrűs és sejempapíros meghívó.
Végre nem gyűrűt vivő galambok selyemfényű papíron :))))"
Jaja, a kávéscsésze, a gomb és a madzag sokkal jobban szimbolizálja az esküvőt és az összetartozást, mint az a hülye gyűrű -_-
Nekem nem tetszenek.
Őszintén megmondom, pontosan úgy néz ki némelyik, mint egy plakát, ahol a diszkós bulikat reklámozzák vagy mint azok a papírok, amiket a márkás boltban a ruhákra akasztanak.
Nekem semmi esküvői hangulat nincs ezekben a meghívókban.
Oké, hogy valaki egyedit szeretne, de szerintem ezek akkor sem odavalók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!