Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek ezekről a meghívókról?
Tudom, nem az a hagyományos, szép bettípusos meghívók, amiket Magyarországon küldeni szoktak, de ti mit gondolnátok, ha kicsit modernebb meghívót kapnátok?
Köszönöm a pro és kontra véleményeket, és ötleteket, nekem is ott van egyrészről a félelem, hogy a hangulata nem elég esküvői, másrészt viszont készítettem egy hagyományos dizájnt (grafikus vagyok), szép bettípussal, szép díszítéssel, és valahogy nem passzol hozzánk az egész stílus.
Mi most arra gondoltunk, hogy megcsinálok valami olyasmit, mint ez, [link]
Kicsit átalakítjuk, más szimbólumokat teszünk rá, amik "esküvősebbé" teszik a hangulatot, kicsit más színben, a papír stílusát még nem tudom. Ez a hosszúkás kártyaforma alapvetően tetszik, és elég jól tagoltan rajta vannak az infók, és nem az a hagyományos. Egy hagyományos is lehet nagyon szép, amit csináltam, az is nagyon elegáns, és jól néz ki, csak valahogy nem mi vagyunk:)
Az esküvő maga hagyományos templomi lesz, de annyiban nem lesz mégsem hagyományos, hogy nem lesz lagzi, drága ruha, meg ilyenek, viszont ott lesz mindenki, akit szeretünk, és mind tudják, hogy nem vagyunk az a "szokványos" pár:D
2-es, ez tök jó:D Ha lenne lagzi, biztos meggondolnánk, hogy valami ilyesmit csináljunk:D
Nem drága legyártatni, mert magunknak csináljuk, egy a4-es színes (halvány) katon 250 ft körül van (talán lehet olcsóbban is találni, ez egy kreatív boltos ár), ebből kijön 4 db, a nyomtató egy családtagé, átkötni valamilyen szalag meg szerintem nem lesz olyan drága, a boríték 35 ft körül van, amit néztem, és passzolna hozzá, így összességében olyan 100ft/darabra kijönnénk, vagy még olcsóbbra, ha a papírt sikerül olcsóbban beszerezni.
Ilyen hosszúkás "kutyanyelv" alakú meghívóhoz is találtál borítékot? Mert az huncutul néz ki, hogy a borítékba lötyög a papír. Szerintem nincs keskeny alakú boríték, max. L/A4, de abból csak három fér el egy A/4-es papírra.
És akkor még arról se felejtkezzünk el, hogy a házi nyomtatók körbe nem nyomtatnak 5-5 mm szélességben, ezt külön ki kell szerkeszteni.
Nem tudom, le jött e nektek a képekről, hogy a többsége dombornyomott, min. 400 g-os karton, egyik-másik söralátétkartonra készült. Szóval ezt a hatás nagyon nehéz elérni egy 250 g-os színes kartonnal.
A részletekben van a varázs.
Mind igaz, amit írsz. Lötyögni mondjuk nem fog szerintem, mert hiába lesz kisebb, benne lesz a szalag, amivel átkötjük, így talán nem lesz olyan érzés, mintha annyival nagyobb lenne a boríték, de ezt akkor fogom jobban látni, ha a kezünkben lesz, a hatással együtt. Nem akarjuk egy az egyben ugyanazt a hatást elérni vele, mint amit belinkeltem, és lesz B terv is, semmiképp nem állunk úgy neki nyomtatni, hogy ne lenne készen pár minta, amiből látjuk, hogy milyen lesz.
Újrahasznosított papírban gondolkozom, igaz, nem 400gr-osban, azt nem is tuszkolnám be a nyomtatóba, meglátjuk, milyen hatású lesz, nem baj, ha nem ugyanolyan, mint a képen.
Köszi, hogy felhívtad a figyelmem ezekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!