Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » A sógornőm az esküvőmön...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A sógornőm az esküvőmön akarja bejelenteni a terhességét. Ez bunkóság? (lent)

Figyelt kérdés

Amit a kérdésben írtam, az a helyzet, ez jutott a fülembe. A sógornő, akivel amúgy sem rózsás a viszonyom, az öcsém felesége, aki meg a tanúm lesz. Ez a nő egy fővárosi "apucikicsilánya" (vmi híres magyar orvos az apja), akinek feltűnési viszketeksége van (már szerepelt filmben meg imád nyilatkozni), nagyképű, arrogáns és mindehhez egy magasan képzett diplomás nő... egy rossz szót nem lehet rá szólni, mert az öcsémmel együtt besértődik.

Engem igazából nem érdekelne, hogy mit csinál, de nehogy már a mi napunkon a vőlegényemmel is ő akarja elvinni a "pálmát", ráadásul nekünk nem is szól. Ráadásul biztos rajt lesz az összes képen, ha az öcsém lesz a tanú.

Hogy lehetne ezt megoldani, hogy ne legyen balhé az esküvőn? Már arra is gondoltam, hogy más tanút hívok.

2015. jún. 5. 09:51
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
7%

Amúgy biztos vagy benne, hogy tényleg erre készül? Csak azért, mert mondta valaki nem biztos, hogy el kell hinni, az emberek sokszor kavarnak egymásnak...

Egyébként nagy baj lenne, ha bejelentené? Lehet ezt felfogni úgyis, hogy kettős öröm. Van olyan is, hogy valakik többen egyszerre tartanak esküvőt, és ott sem csak egy pár van a központban. Szerintem ez felfogás kérdése.

Amúgy én azt vettem észre, hogy sok esküvő meg lagzi általában nem is a párról szól, hanem a rokonok versengéséről, ami úgy tűnik nálatok is jelen van. Ha nem a terhességről lesz szó, akkor tuti máson fognak a vendégek csámcsogni (pl. melyik rokon vett új autót, házat, ez miért így öltözött, az meg elvált, amaz meg túl sokat iszik,...stb.)

2016. jan. 31. 10:30
 12/12 anonim ***** válasza:
0%
Prmitiv magyar szinvonal
2019. jan. 6. 22:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!